Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Dikčius susidūrė su įžūliu BMW vairuotoju: einant per perėją jo vos nenubloškė

Meterologas Silvestras Dikčius pirmadienio lietingą vakarą Vilniaus gatvėje susidūrė su taisyklių nepaisančiu BMW automobilio vairuotoju. Per pėsčiųjų perėją ėjęs vyras dėl neatsakingo vairuotojo elgesio vos nepakliuvo po automobilio ratais. Silvestras įsidėmėjo mašinos valstybinius numerius ir kreipiasi į jų savininką: „Esi padugnė ir potencialus žudikas".
Silvestras Dikčius su žmona Jolita
Silvestras Dikčius su žmona Jolita / Luko Balandžio ir asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienio vakarą Silvestras Dikčius patyrė nemalonų incidentą, kai ėjo per Tumo-Vaižganto ir Lukiškių gatvių sankryžoje esančią pėsčiųjų perėją. Spūstyje stovintys automobiliai jį praleido, tačiau staiga jis pajuto dideliu greičiu atlekiant automobilį.

Portalui Žmonės.lt S.Dikčius pasakoja, kad į priešpriešinio eismo juostą įlėkė BMW markės automobilis. Jo vairuotojas – jaunas vaikinas, S.Dikčiaus spėjimu – maždaug apie 25 metų amžiaus.

„Vertinant iš techninės pusės nebuvo taip, kad jis manęs nepraleido – jo išvis neturėjo važiuoti iš tos pusės. Abu spėjome sustoti, bet adrenalino išsiskyrė daug, nes atrodė, kad esu per plauką nuo nelaimės“, – portalui Žmonės.lt sakė S.Dikčius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Silvestras Dikčius ir Jolita Vaitkutė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Silvestras Dikčius ir Jolita Vaitkutė

Įvykį jis užregistravo, bet nežino, ar vairuotojas greitu metu bus surastas.

„Šiaip turėtų būti kamerų įrašas, kaip BMW įsuka į priešpriešinį eismą Tumo-Vaižganto ir Lukiškių gatvėj taip lenkdamas kamštį. Tikiuosi, kad jis gaus nemažą baudą už važiavimą priešpriešine juosta, nes čia – rimtas pažeidimas“, – Žmonės.lt tikino vyras.

Įvykį vyras aprašė ir socialiniame tinkle „Facebook“. Jis paragino žmones jo įrašu dalintis ir padėti sučiupti BMW vairotoją.

„BMW vairuotojau, valstybinis numeris MAD 913, labai norėčiau, kad tave pasiektų teisėsauga. Esi padugnė ir potencialus žudikas.

Jeigu nebūčiau patyręs pėstysis atidžiai einantis per perėją gal jau nerašyčiau šito posto, bet atsipirkau vidutiniu stresu. O ten galėjo būti vaikas ant paspirtuko, skrolinantis paauglys ar bet kas kitas.

Lukiškių gatvėje BMW lenkė piko spūstį priešpriešine juosta. Ėjau per perėją praleidžiamas stovinčių automobilių kolonos, tuomet išgirdau kažką dideliu greičiu atlekiant iš kitos pusės, kur mašinų lyg ir neturėjo būti.

Nufotografuoti nespėjau. Greitis buvo didelis, o adrenalino pliūpsnis kaip šokant su parašiutu, tik be parašiuto.

Lietuvos policija, ten nėra kamerų, bet kameros turėjo užfiksuoti Lukiškių ir J. Tumo-Vaižganto sankryžoje į priešpriešinį eismą įsukantį BMW automobilį. Laikas apie 18:15

Kas neabejingi mūsų visų saugumui mieste – pasidalinkite postu, padėkite pričiupti ir išviešinti banditą MAD 913“, – rašė S.Dikčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius