Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Santuokos 10-mečio proga Milisandra ir Algirdas Radzevičiai atnaujino įžadus

Santykių išbandymus įveikę grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius (43) su žmona Milisandra (39) šį rugpjūtį švenčia dešimtąsias bažnytinės santuokos metines. Sukaktį pora nusprendė pažymėti ypatingai – vienoje iš Klaipėdos, kur vasarą gyvena, bažnyčių atnaujindami santuokos įžadus. Į lietingą trečiadienį vykusią šventę mylimieji sukvietė apie pusšimtį svečių, tapusių dar kartą užtvirtintos meilės liudininkais.
Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė
Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Dešimt metų – simbolinis skaičius. Todėl norėjosi padaryti šventę sau ir draugams. Pirmiausia, aišku, sau – prieš Dievulį atnaujinti įžadus. O tuomet pasidžiaugti su artimiausiais gyvenimo bendrakeleiviais“, – pasakojo 15min kalbintas A.Radzevičius.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė

Nors Milisandra ir Algirdas Radzevičiai pirmąkart meilę prieš Dievą prisiekė 2011-ųjų rugpjūčio 26-ąją Vilniaus Šv.Kryžiaus bažnyčioje, dešimtųjų vestuvių metinių proga atnaujinti santuokos įžadus pora nutarė rugpjūčio 18-osios popietę Klaipėdos Kristaus Karaliaus bažnyčioje.

„Turiu labai daug renginių ir vestuvių data buvo užimta, todėl pasirinkome laisvesnę dieną. O Klaipėdoje visą šią vasarą mes gyvename, be to, tai mano gimtasis ir mylimas miestas, jis man be galo svarbus. Ir didžioji dalis mūsų draugų čia yra, giminės, artimieji kilę iš šio krašto. Todėl taip sutapo ir įžadus labai norėjosi atnaujinti čia“, – paaiškino A.Radzevičius.

Šventės akimirkos – 15min galerijoje:

Ceremonijos metu pora apsikeitė tais pačiais žiedais, kaip ir prieš dešimt metų. „Jie labai gražūs, mums mieli“, – patikino atlikėjas.

Liudytojais šįkart tapo geriausi poros draugai Diana ir Andrius.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė

Įžadų atnaujinimo ceremonijai Algirdas pasirinko klasikinį kostiumą. O Milisandra pasipuošė suknele iš vestuvinės mados salono „Ivory“.

Pora į šventę pakvietė apie 50 svečių – artimiausių draugų, giminaičių. Likus porai dienų kalbintas Algirdas atskleidė, kad po ceremonijos bažnyčioje ir trumpos fotosesijos visi drauge vyks į Kruzinių laivų terminalą, kur lauks užsakytas laivas.

„Tuo laivu plauksime į marias, plauksime iki Mirusių kopų, į Juodkrantę. Džiaugsimės vieni kitų draugija, bendrausime su artimiausiais.

Matote, čia nėra ta pirmoji santuoka su visais privalomais atributais – duonom, druskom ir visa kita. Mes juk nebe vaikai, todėl tai jau pakankamai brandžių žmonių šventė, skirta pasidžiaugti vieni kitais, pabendrauti“, – šyptelėjo pašnekovas.

Deja, oras trečiadienį pasitaikė nekoks – Klaipėdoje kaip iš kibiro pliaupė lietus. Todėl šventės programą teko kiek pakeisti.

Tarp svečių netrūko ir žinomų žmonių, o štai geras Milisandros ir Algirdo šeimos draugas Remigijus Žiogas, pakviestas kaip svečias, tapo šventės koordinatoriumi. „Jis pareiškė, kad svečiu būti nemoka, kad vis tiek norės pavadovauti, nes nevadovauti nemoka“, – nusijuokė A.Radzevičius.

„Iš audringų vandenų įplaukėme į ramesnį uostą“

2011-aisiais įvykusios Milisandros ir Algirdo Radzevičių vestuvės buvo neeilinės – į Vilniaus Šv.Kryžiaus bažnyčią pora atvyko dviem žirgais kinkyta karieta, be to, tądien buvo pakrikštytas ir sutuoktinių sūnus Rokas.

„Tos dienos dabar neprisimename absoliučiai, nes ji prabėgo kaip sekundė. Jaunųjų darbas yra turbūt pats sunkiausias iš visų, nes visą laiką jaučia įtampą, tiek daug laiko planuoji ir paskui visa tai nepastebimai greitai praeina, sprogsta. Tu pastoviai įsitempęs, aplinkui daug žmonių, daug dėmesio, chaosėlis bardakėlis.

Bet šiaip tai buvo labai linksma, smagu ir faina. Žinoma, buvome gerokai jaunesni. Šiandien galbūt kažką darytume kitaip, bet tada laikai buvo tokie, kokie buvo“, – paprašytas po dešimties metų prisiminti vestuvių bažnyčioje dieną mintimis dalijosi A.Radzevičius.

Prisiminkite prieš dešimtmetį įvykusias poros vestuves:

Algirdas sako, kad tie dešimt metų prabėgo nei per greitai, nei per lėtai – atlikėjo teigimu, taip ir atrodo, kad praėjo būtent tiek. Tačiau labiausiai įstrigusius santuokos momentus sutuoktiniai norėtų pasilaikyti tik sau.

„Visko mūsų šeimoje buvo – ir labai gražių dalykų, ir, ne paslaptis, nemaloni, bet labai greit išsisprendusi situacija. Šiaip esame labai laimingi. Prieš šventę kaip tik sėdėjome su žmona, pasišnekėjome dviese, apžvelgėme ir supratome – esame patenkinti vienas kitu, savo gyvenimu, savo šeima ir ta kryptimi, link kurios mes einame. Viskas dabar yra gerai. Iš audringų vandenų įplaukėme į tokį ramesnį uostą“, – pasidžiaugė grupės „Patruliai“ narys.

Algirdo minėta nemaloni situacija – prieš beveik porą metų nuvilnijusi žinia apie jo ir Milisandros skyrybas, kuri daugeliui buvo visiškai netikėta. Laimei, porai pavyko išspręsti kilusias bėdas ir šiandien jie vėl džiaugiasi vienas kito meile. Tačiau recepto, išgelbėjusio jų santykius, nedalina.

„Nieko nepatarsiu, nes reikia spręsti patiems – juk niekas nežino, kas vyksta kiekvieno žmogaus galvoje, kiekvienos šeimos viduje.

Aišku, reikia stebėti pačią pradžią. Reikia nesuklysti pradžioje. Žmonės labai skuba, vadovaujasi aistra, jausmais, o reikia pabūti, neskubėti, gerai įvertinti situaciją. O dėl to, kas įvyksta paskui, jokių patarimų negali būti, nes tai yra labai individualu“, – pabrėžė A.Radzevičius.

Vienas poras suartinęs, o kitas atitolinęs karantinas, anot Algirdo, įtakos jo ir Milisandros santykiams neturėjo: „Praradimų ir atradimų per jį nebuvo, nes esame seniai vienas kitą atradę. Vienintelis pliusas – kad galėjome daugiau laiko būti kartu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Milisandrą ir Algirdą Radzevičius sveikino Žvaguliai, giesmes giedojo R.Kirilkinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius