Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Milisandrą ir Algirdą Radzevičius sveikino Žvaguliai, giesmes giedojo R.Kirilkinas

Grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius (43) su žmona Milisandra (39) į savo santuokos įžadų atnaujinimą trečiadienio popietę Klaipėdoje pakvietė pusšimtį svečių, tarp kurių – ir ne vienas žinomas žmogus. Šventės nepraleido Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite, Remigijus Žiogas, be to, ceremonijos metu giedojo Ruslanas Kirilkinas.
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Ruslanas Kirilkinas
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Ruslanas Kirilkinas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Milisandra ir Algirdas Radzevičiai dešimtųjų bažnytinės santuokos metinių proga savo įžadus atnaujino trečiadienio popietę Klaipėdos Kristaus Karaliaus bažnyčioje. Uostamiestyje pora leidžia visą šią vasarą.

Į šventę sutuoktiniai pakvietė 50 svečių. Milisandra ir Algirdas jau ilgą laiką yra tapę Lietuvos pramogų pasaulio dalimi, čia turi sukaupę nemažai pažinčių, tad ir jų santuokos įžadų atnaujinimo ceremonijoje dalyvavo ne vienas žinomas žmogus.

Ypatingos progos nepraleido ir atlikėjai Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite. Jie – vieni geriausių poros bičiulių ir kolegų, o Žilvinas, galima teigti, dar ir suvaidino vaidmenį sutuoktinių meilės istorijoje.

Radzevičiai susipažino, kai policininku dirbęs Algirdas sustabdė Milisandros automobilį dėl viršyto greičio, tačiau, pakerėtas moteriško grožio, jos pasigailėjo. O vėliau Algirdas nusprendė tapti dainininku ir nuėjęs pas Ž.Žvagulį vėl sutiko Milisandrą, kuri laimėjo atranką į grupę „Blogos mergaitės“. Kaip yra pasakojęs Žilvinas, jo kuruotų atlikėjų jausmai stipriau suliepsnojo per koncertinį turą.

Vėliau I.Starošaitė ir Ž.Žvagulis tapo Milisandros ir Algirdo vestuvių liudininkais. Per poros bažnytinės santuokos ceremoniją 2011-aisiais Žilvinas turėjo garsiai perskaityti skaitinį, tačiau nesuvaldė susijaudinimo ir perleido šią užduotį kunigui Ričardui Doveikai.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė

Milisandros ir Algirdo santuokos įžadų atnaujinimo ceremonijoje buvo galima išvysti ir žinomą renginių vedėją Remigijų Žiogą. Tiesa, iš pradžių pakviestas kaip svečias, vyras galiausiai tapo šventės koordinatoriumi. „Jis pareiškė, kad svečiu būti nemoka, kad vis tiek norės pavadovauti, nes nevadovauti nemoka“, – kalbėdamas su 15min juokėsi A.Radzevičius.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Milisandros ir Algirdo Radzevičių santuokos įžadų atnaujinimo šventė

Bažnyčioje skambėjo ir giesmės – jas giedojo garsus atlikėjas Ruslanas Kirilkinas.

Daugiau apie šventę skaitykite ČIA.

Šventės akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius