-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sigito Martinavičiaus medaus mėnesį Panamoje sutrikdė trauma: „Nepaisant to, laikas kartu – tobulas“

Lapkričio mėnesį egzotiškajame Balyje iškėlė svajonių vestuves, po gruodžio mėnesį įvykusių oficialių tuoktuvių verslininkai Sigitas Martinavičius (50) ir Edita Rupeikaitė-Martinavičienė (26) džiaugiasi nuostabiu medaus mėnesiu. Tiesa, išvengti nesklandumų nepavyko – Sigitui patyrus kojos traumą, teko atšaukti visas suplanuotas ekskursijas.
Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirkos
Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirkos / Asmeninio albumo nuotr.

Gruodžio 27-ą dieną oficialiai susituokę Lietuvoje, pora iš Santuokų rūmų tiesiai išskubėjo į savo medaus mėnesį. Poilsiui dviese jie pasirinko Panamą, o savo sprendimu nė kiek nesigaili.

„Oras ir gamta Panamoje nuostabūs, žmonės draugiški ir paslaugūs. Labai džiaugiamės galėdami čia būti“, – 15min įspūdžiais dalijosi Sigitas Martinavičius.

Tobulo medaus mėnesio ir romantikos nesugadino net ir patirta trauma. Žaisdamas tinklinį Sigitas susižeidė kojos nykštį, dėl šios nelaimės teko atšaukti suplanuotas ekskursijas.

Asmeninio albumo nuotr. /Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirka

„Kelionės planų tai ypatingai nepaveiks. Tiesiog dėl skausmo ir diskomforto nevyksime į ekskursijas, kurias buvome suplanavę“, – 15min sakė verslininkas.

Beveik savaitę Panamoje viešintys sutuoktiniai pasakoja, kad šalies gamta užburia, nors pats miestas nustebino nemažomis kainomis.

Asmeninio albumo nuotr. /Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirka

Panama brangoka šalis kainos ir kokybės santykis neatitinka, todėl mažai keliaujantiems čia vykti neapsimoka, yra geresnių šalių. Vanduo taip nėra toks skaidrus kaip, pavyzdžiui, Dominykoje, dėl lavos smėlio matyt. Ir kelionė iki čia ilga“, – įspūdžiais dalijasi S.Martinavičius,

Sutuoktinių nenustebino ir vietinis maistas, tačiau įspūdį paliko Panamos kanalas ir didelė laivų eilė.

Medaus mėnesio akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad Sigitui ši santuoka – jau trečioji. Iš pirmosios santuokos jis turi dvi dukras, iš antrosios – sūnų ir dukrą. Editai šios vestuvės buvo antrosios. Iš ankstesnių santykių ji turi du vaikus.

Nors jųdviejų šeima jau ir taip atrodo didelė – kartu su jais gyvena du verslininkės vaikai, ką tik naujai iškepti jaunavedžiai jau svajoja susilaukti ir bendrų atžalų.

Ir nors juodu susižadėjo vos po kelių mėnesių draugystės, jiedu niekada nesijautė skubantys. Gi kai myli, laikas tikrai nesvarbu.

„Juk ne po mėnesio susižavėjimo tuokiamės, praėjo jau pusmetis, kai intensyviai su visa šeima, vaikais leidžiame laiką, viskas puikiai einasi, todėl toliau norisi gyventi kaip normaliai šeimai“, – 15min tikino S.Martinavičius.

Pasak Sigito, jųdviejų su Edita santykiuose jis leido viskam plaukti pasroviui. Greitai, bet būdamas tikras tuo, jis panoro jai pasipiršti, o galiausiai ir susituokti.

„Supratęs, kad noriu su ja toliau sieti rimtesnius santykius, kartu gyventi, aš natūraliai jai pasipiršau. O tada kilo mintis, kad išvažiavę į Balį mes čia oficialiai įformintumėme savo santykius. Gal aš esu konservatyvus, bet į šeimą žiūriu labai rimtai“, – šypsojosi S.Martinavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius