-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spalvotas Agnės Kalinkinos gyvenimas: laikas sode, juoką keliančios apkalbos ir stipri meilė vyrui

Per daugiau kaip dešimtmetį neįtikėtinai greitai savo drabužių linijos imperiją sukūręs Robertas Kalinkinas šalia visuomet turėjo pačią didžiausią pagalbininkę, geriausią draugę bei žmoną Agnę Kalinkiną. Nors dauguma dažniau mato Roberto vardą, tačiau prie verslo stipriai prisidėjo abu sutuoktiniai, o ką jau kalbėti apie gražios šeimos sukūrimą – Kalinkinai džiaugiasi sūnumi Marku ir dukra Mara, augina kelis šunis ir papūgą. Tad apie šurmulį namuose, ilgai lauktus vaikus bei apkalbas internete – 15min pokalbyje su Agne Kalinkina.
Agnės ir Roberto Kalinkinų šeima
Agnės ir Roberto Kalinkinų šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Agnės ir Roberto Kalinkinų namuose niekada netrūko šurmulio, įvairių spalvų, juoko bei beprotiškiausių idėjų. Tokio gyvenimo link jie pradėjo eiti prieš daugiau nei 14 metų, kai pirmą kartą vienas su kitu susipažino pažinčių svetainėje. Agnė pasakoja, kad nuo tada pora viską kuria kartu.

Per pirmuosius susitikimus generavo idėjas, o penktadieniais – nechillino

„Pas mus nuo pradžių sutapo daug dalykų. Mums nereikėjo vienas kito mokyti vertybių. Aišku, yra atvejų, kur išsiskiria mūsų nuomonės. Tačiau esame sutarę, kad galime nesutarti kai kuriais klausimais. Ir tai visiškai neturės jokios įtakos mūsų santykiams.

Į visus darbus einam kartu, tiesiog stipriai to neafišuoju. Dirbame mūsų įmonėje, prie filmavimų, reklamų, kur labiau matomas Robertas“, – šypsosi Agnė ir priduria, kad jie ne tik partneriai, tėvai, bet ir geriausi draugai.

A.Kalinkina teigia, kad porai visada buvo svarbu vienas kitą suprasti vos iš pusės žodžio. Per pirmuosius susitikimus jie iškart pradėjo generuoti idėjas, planavo, ką veiks, ką darys. O ir idilę primenančio laisvalaikio niekada nebuvo – kaip pati sako, įprastai nechillino penktadienio vakarą.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė ir Robertas Kalinkinai
Asmeninio albumo nuotr./Agnė ir Robertas Kalinkinai

„Mes žinojom, ką mes veiksim kelis mėnesius į priekį: padarysim scenografiją renginiui, pastatysim dekoraciją fotosesijai, važiuosim į festivalį ar mugę prekiauti pačių pagamintais papuošalais, ten uždirbsim pinigų, iš jų pasiūsim drabužių (kuriais taip pat pradėjome prekiauti festivaliuose) ir t.t. Mūsų abiejų tikslai yra labai panašūs, nors Roberto kartais gerokai grandioziškesni. Padedam vienas kitam juos įgyvendinti, vienas kitą pastumiam, bet nekonkuruojame.

Nėra pas mus tokio dalyko, kad va tu uždirbi daugiau, o aš mažiau. Ne konkurencija, o paprasta pagarba, supratimas, jog turim skirtingus pomėgius, galbūt poreikius. Tau reikia išeiti kažkur vakare, tai eik. Nėra jokių stresų ar isterijų, kad, o Dieve, į tave pažiūrės ten kokia moteris“, – juokiasi Agnė.

Troškimas susilaukti vaikų iškrėtė likimo ironiją

Tad vadovaujantis šiomis stipriomis vertybėmis šeima ne vieną kartą sėkmingai išgyveno iškilusias problemas bei nesutarimus: „Mes vienas kitą visą laiką palaikom bet kurioje situacijoje. Tiesiog jauti, kad tai yra tavo žmogus. Bėdoje, džiaugsme, visame kame tu esi šalia. Stovi už nugaros, už rankos laikai. Nėra pas mus tik tavo ar mano problemos. Yra mūsų ir visur einam kartu.“

Agnė prisipažįsta pavyzdį ėmusi ir iš Roberto tėvų santykių – jie iki šiol laikosi už rankų. Tad, anot jos, kai yra tokie tėvai, jai ir pačiai norisi to siekti. Todėl nenuostabu ir tai, kad praėjus vos metams po poros vestuvių, jie beprotiškai norėjo susilaukti vaikų. Visgi pirmieji bandymai buvo nesėkmingi – teko tirtis dėl nevaisingumo.

Asmeninio albumo nuotr./Agnės ir Roberto Kalinkinų šeima
Asmeninio albumo nuotr./Agnės ir Roberto Kalinkinų šeima

„Na, su motinyste ir tėvyste pas mus buvo ne tai kad problemų. Visi šie dalykai užtruko ilgiau nei tikėjomės. Pagal planą, kurį turėjome, mūsų vyresnėliui dabar turėtų būti 10 metų. Susituokėme gan jauni, Robertui buvo vos trys dienos kaip 21-eri metai, man 25. Pamenu, kaip visi mūsų klausė, kada gimdysiu, nors pas mus nebuvo vaikų 4 metus po vestuvių. Iš tikrųjų labai norėjom.

Pradėjom bandyti po metų, bet niekaip nepavyko. Buvau gavusi siuntimą tirtis dėl nevaisingumo. Tačiau pagal amžių buvome sveiki, viskas gerai. Ir va čia buvo tokia likimo ironija – kai tik turėjau siuntimą rankose, tai ir pastojau“, – laimingą akimirką prisiminusi nusijuokė Agnė, akcentuodama, kad abu vaikai buvo labai norėti ir laukiami.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidotas Baumila su vadybininku pėsčiomis išsiruošė į Nidą: jeigu bus „šakės“, prašys lietuvių pagalbos

TAIP PAT SKAITYKITE: Retai interviu dalijanti A.Petravičienė – atvirai: apie „falšyvus“ žmones, praradimus ir tvirtą šeimos sieną

Namuose veiksmo netrūksta – visada yra kas loja ir kas verkia

Todėl šeimą A.Kalinkina apibūdina labai paprastai – tai jai jausmas. Toks jausmas, kai susėda visi keturi į ratą ir padaro bendrą apsikabinimą: „Tai neapsakoma. Net ne vienybė, o tai, kad mes esame kaip vienas. Aišku, akimirka trunka iki pirmo vaiko spyrio vienas kitam, pirmų ašarų. Tačiau iš tikrųjų dėl tų akimirkų viskas gyvenime ir vyksta.“

Pasiteiravus, ar nejaučia nuovargio nuo triukšmo namuose, kuriuose gyvena ne tik jie su Robertu ir vaikais, bet dar ir keli šunys bei papūga, Agnė prisipažįsta – tai vargina. Tačiau taip pat priduria, kad jie paprasčiausiai kitaip būti ir nemoka.

Agnės ir Roberto Kalinkinų šeima – galerijoje:

„Turėjome savaitgalį be vaikų, nes seneliai juos pas save pasiėmė. Ir tuo metu mes nebežinojom, kur dėtis, ką veikti. Aišku, čia gal buvo toks pirminis netikėtumas. Atrodo, kol sėdi su vaikais, gali tiek nuveikti, pusę pasaulio ant kojų pastatyti, dar kažką per laisvą dieną padaryti. Tačiau iš tikrųjų nebežinai nuo ko net pradėti, kai išsimuši iš viso to triukšmo, ritmo su gyvūnais ir vaikais. Pas mus visada yra kas loja, kas verkia. Veiksmo netrūksta“, – šypteli Agnė.

Todėl ir laimingiausių akimirkų ji neišskiria, jų būna daug. „Gimęs sūnus, atrodo, buvo laimingiausia akimirka. Bet gimus dukrai irgi taip atrodė. Pas mane nėra taip, kad viena akimirka buvo pati laimingiausia, o kita nublanksta. Šiandien nusijuokiau, kai užsikutenom su dukra iki ašarų.

Tai ta akimirka, kol viskas vyksta, atrodo, kad ir yra pati laimingiausia gyvenime, o už mane laimingesnės nėra. Tos laimingos akimirkos atperka šaršalą, nuovargį, kažkokias problemas, neišsipildžiusius lūkesčius. Daugiau yra tokių mažų momentų, o ne vien kažkokie konkretūs įvykiai“, – mintimis dalijasi Agnė.

Naglio Bieranco nuotr./Agnė Kalinkina su dukra Mara
Naglio Bieranco nuotr./Agnė Kalinkina su dukra Mara

Poilsį atranda sodininkystėje ir „remontuose“, o į apkalbas numoja ranka

Po šurmulio namie A.Kalinkina ramybę randa savo nuosavame kieme – čia tvarkosi, užsiima sodininkyste ir rezga naujus planus, ką gi būtų galima perdaryti.

„Šiame gyvenimo etape remontas man yra poilsis ir laikas sau. Aš turiu ką nors veikti. „Remontuoju“ ne tik namus, bet ir save, skiriu daugiau dėmesio savo sveikatai. Meilės romanams ir nagų lakavimui kažkada, tikriausiai, irgi ateis eilė“, – savo poilsį apibūdina Agnė.

Vis dėlto kartais tikru galvos skausmu gali tapti ne tik namie supantis triukšmas, bet ir aplinkiniai. Šiuo atveju apkalbos, kurių žinoma pora neišvengė. Tačiau įvairių kalbų Agnė tikina neimanti į galvą.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė ir Robertas Kalinkinai su dukra Mara
Asmeninio albumo nuotr./Agnė ir Robertas Kalinkinai su dukra Mara

„Galbūt ką nors perskaitė, kažką pašnekėjo, bet čia tik nuotrupa. Žmogus pats savęs nepažįsta. Tai ką jau kalbėti apie tai, kad kažkokie nepažįstami žmonės, ar juo labiau komentatoriai, pažįsta tave. Būna visko, tačiau man nei trukdo, nei sureikšminu“, – pabrėžia Agnė.

A.Kalinkinai juoką kelia ir kalbos apie jos vyro santykius su fotografu ir socialinių tinklų žvaigžde Nagliu Bierancu. Ji iki šiol nesupranta, kodėl apkalbų sūkuryje atsirado būtent šis Roberto draugas.

„Paistalai. Na, kodėl ne su kitu mūsų draugu ar drauge yra poruojamas?“, – svarsto Agnė.

Tad pasiteiravus, ar nėra sunku būti žinomiems, moteris sako, kad tai yra smagu, nes šiame rate juos nuolat supa faini žmonės: „Jie žinomi ne šiaip dėl gražių, ilgų kojų. Visi kažką nuveikę, savo srities profesionalai. Todėl netgi tai žinomumo privalumas. Tave supa tokie asmenys, kurie yra besistengiantys, pasiekę ir įdomūs.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius