Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su projektu „Šok su žvaigžde“ atsisveikino Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė

Šeštadienio vakarą į LRT eterį ir vėl grįžta projektas „Šok su žvaigžde“. Devintoje laidoje ant parketo suksis šešios dalyvių poros, kurios atliks po du įstabius šokius.
Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė
Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė / Domanto Umbraso/LRT nuotr.

Prieš savaitę projekte buvo pirmąkart surengtas „Teisėjų iššūkis“, kuriame dalyviai ruošėsi pasirodymams su „Šok su žvaigžde“ teisėjais. Ypatingo vakaro pabaigoje dalyvių laukė staigmena – aštuntoje laidoje niekas nekrito ir į sekantį projekto etapą pateko šešios poros.

Šį šeštadienį susumavus komisijos bei žiūrovų balus paaiškėjo, kad projektą paliko Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Devintoje laidoje dėl išlikimo varžosi ir žiūrovų palaikymo laukia sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbando choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

„Šok su žvaigžde“ dalyviai šiam šeštadieniui parengė net po du pasirodymus – patobulintą šokį, kurį jau teko matyti ant šokių parketo ir visiškai naują pasirodymą.

Vakaro pabaigoje viena pora turės palikti projektą. Šį kartą bus sumuojami dviejų laidų rezultatai: aštuntos ir devintos laidų komisijos bei žiūrovų balai.

Susumavus praėjusio šeštadienio komisijos ir žiūrovų balus tampa akivaizdu, kad šįkart labiausiai žiūrovų palaikymo reikia Jomantei ir Rafal, praėjusią savaitę surinkusiems 43 balus. Ramiausiai gali jaustis Marijano ir Ievos Brigitos pora, kurie surinko 47 žiūrovų ir komisijos balus. Antroje vietoje liko Paulina ir Rolandas (46 balai), trečioje – Alanas ir Eglė (45 balai), ketvirtoje ir penktoje vietoje rikiuojasi Norbė ir Viktorija (44 balai) ir Jurgis su Katerina (44 balai).

Porų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai. Devintajame šokių vakare dalyvius vertins triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas bei daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų čempionės Eglė Visockaitė ir Lina Chatkevičiūtė.

Devintos laidos komisijos narių balai:

1. Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė - 102

2. Norbertas Liatkovskis-Norbė ir Viktorija Šeinker - 101

3. Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis - 98

4. Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj - 96

5. Jomantė Šležaitė ir Rafal Narkevič - 93

6. Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė - 91

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius