Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UNICEF koncertas „Už kiekvieną vaiką“: jaudinančios istorijos ir žvaigždžių dainos

Šeštadienio vakarą industrinė Vilniaus lokomotyvų depo erdvė atgimė naujam gyvenimui – čia vyko jau tradiciniu tapęs UNICEF paramos vakaras „Už kiekvieną vaiką“. Paryžiaus bohema dvelkiančioje erdvėje susirinkę svečiai ir žiūrovai prie TV ekranų buvo raginami dalintis gerumu ir remti Malavyje skurstančius vaikus.
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Vytautas Rumšas jaunesnynis, Giedrė Rusytė
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Vytautas Rumšas jaunesnynis, Giedrė Rusytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip ir kasmet, UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ dėl bendro tikslo subūrė žinomus aktorius, dainininkus ir visuomenės veikėjus.

Užburiančius pasirodymus surengė Donatas Montvydas, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Mango, Monika Linkytė, Jokūbas Bareikis, Lemon Joy, G&G Sindikatas, Vaidas Baumila, Monika Pundziūtė-Monique, Katažina Zvonkuvienė, Lina Rastokaitė ir kiti.

Žiūrovai taip pat pirmieji išgirdo naujausią Erikos Jennings kūrinį „Truth“.

Vakaro vedėjais tapo elegantiškasis Vytautas Rumšas jaunesnysis ir specialiai renginiui iš Paryžiaus atskridusi Giedrė Rusytė.

„Šįvakar jaučiuosi be galo sujaudinta ir laiminga. Išgelbėti vaiko gyvenimą dar niekada nebuvo taip paprasta“, – paramos koncerto scenoje teigė G.Rusytė ir ragino aukoti numeriu 1469. „Siųskite žinutę su žodžiu VAIKAMS. Tik 10 centų per dieną arba 3 eurai per mėnesį gali išgelbėti vaiko gyvybę.“

TAIP PAT SKAITYKITE: UNICEF renginyje – Malavio vaikų skurdui neabejingi garsūs žmonės

Luko Balandžio / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Luko Balandžio / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vytautas Rumšas jaunesnynis ir Giedrė Rusytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vytautas Rumšas jaunesnynis ir Giedrė Rusytė

Renginio metu žiūrovus linksmino garsusis duetas – Džilda ir Orestas Vaigauskai, kuriuos įkūnija Ineta Stasiulytė ir Aistis Mickevičius.

„Šiemet UNICEF misijoje labai gražiai susivienijo patirtis ir jaunystė. Patirtis ateina iš aktorės Virginijos Kochanskytės ir kunigo Ričardo Doveikos. Jaunystei atstovauja Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Montvydas. Būtent šie žmonės, kuriuos vienija beribė atjauta ir žmogiškumas, šou suteikia ypatingą aurą“, – tvirtino UNICEF Lietuva vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė-Staniulėnė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Linkytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Linkytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas

J.Arlauskaitė-Jazzu neslepia – UNICEF misija į Malavį jai buvo ypatinga, todėl atlikėja nori įkvėpti kuo daugiau žmonių. Dainininkė sakė, kad dėl tokių patirčių verta gyventi – tik dalindamiesi mes įprasminsime save ir buvimą šiame pasaulyje.

Be išskirtinių Lietuvos žvaigždžių muzikinių ir humoristinių pasirodymų, 7-ojo UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovams buvo paruoštos kelios staigmenos. Apie šokiruojančią Malavio vaikų realybę savo genialia išmintimi dalinosi ir Lietuvos mažamečiai, o argumentai, kodėl turime aukoti vaikams Malavyje, nuginklavo nuoširdumu ir abejingų nepaliko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jazzu ir Donatas Montvydas grįžo iš UNICEF misijos Malavyje: „Tai buvo gyvenimo kelionė“

Apie UNICEF

UNICEF Lietuva yra vienas iš 34 UNICEF nacionalinių komitetų, esančių išsivysčiusiame pasaulyje. Lietuvoje UNICEF siekia užtikrinti vaiko teises, siekti palaikymo bei kaupti lėšas vaikų projektams visame pasaulyje. UNICEF finansuojamas tiktai savanoriškomis individų, verslo, fondų ir vyriausybių kontribucijomis.

UNICEF projektą „Už kiekvieną vaiką“ globoja Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. UNICEF Misija Malavyje – tai septintasis UNICEF ir TV3 bendradarbiavimo vaisius, skirtas pasaulio vaikams.

Aukoti galima numeriu 1469. Siųskite žinutę su žodžiu VAIKAMS.
Tik 10 centų per dieną (3 eurai per mėnesį) gali išgelbėti vaiko gyvybę.

UNICEF veiklą galite sekti ČIA.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min studijoje – iš UNICEF misijos Malavyje grįžę Jazzu ir Donatas Montvydas

VIDEO: Iš UNICEF misijos Malavyje grįžę Jazzu ir D.Montvydas pripažįsta, kad permąstė savo vertybes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius