Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasariškoje šventėje – įžymybių desantas: atvyko ir vaiko besilaukianti V.Siegel

Ketvirtadienio vakarą sostinėje gausus būrys žinomų žmonių rinkosi į vasarišką šventę. Atostogų Italijoje nuotaika alsuojančiame ir dekoratoriaus Manto Petruškevičiaus papuoštame vakarėlyje svečiams koncertavo Vidas Bareikis ir Jonas Nainys – DJ Jovani.
Karolina Meschino, Indrė Stonkuvienas ir Vidas Bareikis, Viktorija Siegel-Suodaitė ir Laurynas Suodaitis, Erika Vitulskienė ir Merūnas Vitulskis
Karolina Meschino, Indrė Stonkuvienas ir Vidas Bareikis, Viktorija Siegel-Suodaitė ir Laurynas Suodaitis, Erika Vitulskienė ir Merūnas Vitulskis / Dariaus Kučio nuotr.

Vos vasarai suskaičiavus pirmąsias dienas, „L’Officiel Lithuania“ pakvietė svečius į naujo birželio numerio pristatymą. Šįkart viršelyje įsiamžino socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel-Suodaitė, kuri neseniai atskleidė būsimo vaikelio lytį.

Ji ir mylimasis Laurynas Suodaitis laukiasi berniuko, o beprotiškai laukiamas mažylis turėtų pasibelsti į pasaulį spalio pradžioje.

„Mums vaikelio atėjimas – didelis įvykis, pačios geriausios emocijos, kuriomis norisi dalytis, norisi rėkti iš laimės. Pamenu, kokias linksmas vestuves pernai liepą iškėlėme. Tada pasakėme sau, kad reikia kurti tradiciją ir kasmet surengti po smagų įvykį tai pačiai brangių žmonių kompanijai. Gyvenimą reikia švęsti. Juolab kad ir gražesnės progos nesugalvotume“, – sakė Viktorija.

Renginio svečiai:

Renginio nepraleido Merūnas Vitulskis su žmona Erika, Karolina Meschino, Inga Žuolytė, Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, Irena Marozienė, Gintarė Gurevičiūtė, Indrė Stonkuvienė, Daina Bosas su dukra Maria Randers, Ieva Swan, Edvardas Žičkus, Karolina Toleikytė, Eglė Valančiūnienė bei daugelis kitų.

Visus juos pasveikino vakaro šeimininkai Elena Puidokaitė-Bruzgulienė ir Saugirdas Vaitulionis. Pasidžiaugę taip ilgai laukta vasaros pradžia, kad ir ne tokia saulėta, jiedu perdavė vakaro vairą renginio vedėjai Gabrielei Martirosian.

Vakarėlio svečiai turėjo progą ne tik paskanauti kulinarinių restorano šedevrų, bet ir susipažinti su tą patį vakarą Vilniuje duris atvėrusiu „boutique“ stiliaus viešbučiu „ST. Palace“.

Dariaus Kučio nuotr./Atostogų Italijoje nuotaika alsuojantis vakarėlis
Dariaus Kučio nuotr./Atostogų Italijoje nuotaika alsuojantis vakarėlis

Laukdami „karšto“ Vido Bareikio pasirodymo, svečiai turėjo progą pasigražinti makiažo dirbtuvėse, paragauti naujų ledų ir atsigaivinti gėrimais.

Šventinis vakaras tęsėsi DJ Jovani muzikos ritmais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius