-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vedė žinomas fotografas Marius Čepulis: tą pačią dieną amžiną meilę prisiekė ir išrinktosios sesuo

Už lango krentant rudeniniams lapams, penktadienio popietę Vilniaus santuokų rūmuose lemtingąjį „taip“ vienas kitam ištarė gamtos fotografas Marius Čepulis (44) ir jo širdies draugė Inga Stančikaitė. Ilgus metus vienas kito iš rankų nepaleidusi pora nusprendė nekelti didelės vestuvinės puotos, tačiau staigmenų šiandien netrūko.
Mariaus Čepulio ir Ingos Stančikaitės vestuvės
Mariaus Čepulio ir Ingos Stančikaitės vestuvės / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Pora prieš 10 metų susipažino šokių aikštelėje, juos suvedė kubietiška salsa. Marius 15min pasakojo, kad, be jokios abejonės, jis buvo draugystės iniciatorius, pirmasis pamerkė akį savo išrinktajai. „To dar betrūko, kad būtų kitaip“, – juokėsi žinomas gamtos fotografas.

Panašu, kad Kuba šios poros santykiuose jau tapusi tikru simboliu. Šioje šalyje atostogaudami jiedu ir susižadėjo. Marius nusprendęs nieko nebelaukti, prieš trejus metus pasipiršo savo mylimajai naktį, viename Kubos kaimelyje.

Ir nors, pasak fotografo, tai nebuvo labai romantiškos sužadėtuvės, galbūt netgi spontaniškos, žiedu vyras jau buvau pasirūpinęs iš anksto.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Paklaustas, kodėl tik dabar nusprendė žengti prie altoriaus, Marius juokavo: „Atsibodo, kad oro uostuose atiminėja vaiką. Kartu auginame dukrą, o kai su juo Inga kur nors skrenda viena, reikia įrodinėti, kad tai jos vaikas, o ne kažkieno kito. Vestuvės greičiau formalumas nei ypatingas dalykas. Galų gale, ir tėvai supras, jiems bus ramiau.“

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mariaus Čepulio ir Ingos Stančikaitės vestuvės
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mariaus Čepulio ir Ingos Stančikaitės vestuvės

15min M.Čepulis vestuvių dieną prasitarė, kad nekels didelės puotos, priešingai – nori ramios šventės, kurioje dalyvaus tik artimiausi poros draugai ir šeimos nariai. Visgi išsiskirti šiek tiek norėjosi, todėl tą pačią dieną susituokė ir Ingos sesė bei jos mylimasis.

„Norėjome tokių vestuvių, nes niekas taip nedaro, todėl pakalbėjome su artimaisiais ir nusprendėme, o kodėl gi ne“, – sakė Marius.

Ir nors tai jau ne pirmos Mariaus vestuvės, pirmąkart jis vedė prieš 23 metus, šį kartą sakė visai nesijaudinęs: „Manau, kad niekas gyvenime negali pasikeisti, keičiasi tik mąstymas. Jei yra santykiai, jie ir toliau bus tokie patys, jei nėra ryšio, kaltos ne vestuvės.“

Dvigubas vestuves iškėlę jaunieji po vestuvių ceremonijos vyko ramiai papietauti su artimiausiais žmonėmis. Kol kas jų planuose nėra ir medaus mėnesio kelionės, tačiau šeimą sukūrę Inga ir Marius žada kelias dienas atitrūkti nuo darbų bei mėgautis vienas kito draugija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius