Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ventukas“ Juozas Butnorius vedė mylimąją Gražiną: „Ilgai ir laimingai!“

Grupės „Patruliai“ narys ir buvęs „ventukas“ Juozas Butnorius (33 m.) šeštadienį susituokė su savo mylimąja Gražina Daukantaite (30 m.). Pora santuoką oficialiai įteisino Klaipėdos metrikacijos skyriuje, praėjus porai metų nuo lemtingos pažinties.
Gražina Daukantaitė ir Juozas Butnorius
Gražina Daukantaitė ir Juozas Butnorius / Asmeninio albumo nuotr.

Jaunavedžių bičiulius pradžiuginusią naujieną pats Juozas Butnorius paskelbė feisbuke.

„Ilgai ir laimingai!“, – rašė J.Butnorius, ir netrukus susilaukė gausybės sveikinimų.

15min anksčiau skelbė, kad J.Butnorius savo mylimajai Gražinai Daukantaitei pasipiršo po 9 mėnesių draugystės. Sužadėtuvės įvyko 2018-ųjų liepos 5-ąją, per Gražinos gimtadienį. Beje, likus keliems mėnesiams iki sužadėtuvių Juozas atsiklausė Gražinos tėčio, ar šis atiduos dukrą.

„Pasipiršti aš norėjau jau pakankamai seniai, tiesiog laikas pribrendo ir priklaupiau. Jaudulio tą lemtingą minutę buvo daug, nors iki tol nesijaudinau, buvau užtikrintas savo žingsniu”, – tada 15min sakė J.Butnorius.

G.Daukantaitė už J.Butnorių jaunesnė keleriais metais ir jau buvo ištekėjusi, turi du vaikus. Juozas džiaugėsi, kad mylimosios vaikai jį vadina tėčiu.

„Mane sužavėjo jos išvaizda, elgesys, dėmesys, moteriškumas... Visada svajojau turėti tokią žmoną, tačiau svajonės išsipildė su kaupu, kartu su ja dovanų gavau ir du vaikučius“, – anksčiau interviu yra prisipažinęs J.Butnorius, kuris su dviejų vaikų mama Gražina susipažino sutikęs ją prieš koncertą viename iš barų.

15min primena, kad anksčiau Juozas jau buvo susižadėjęs, tačiau išsiskyrė su Viktorija Vanagaite iki jų vestuvių likus vos trims savaitėms. Vėliau vyras vėl jai pasipiršo, tačiau ir tąkart vestuvės taip ir neįvyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius