Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė atskleidė, kodėl skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinių kaltės

Vilniaus miesto apylinkės teismas priėmė dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios (36) skyrybų prašymą. Ištuokos atlikėja prašo dėl sutuoktinio kaltės, mat, kaip moteris atskleidė 15min, su buvusiu vyru Nerijumi Antanavičiumi nepavyksta susitarti dėl vieno svarbaus aspekto.
Mia ir Nerijus Antanavičius
Mia ir Nerijus Antanavičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pirmą kartą apie planus skirtis atlikėja prakalbo dar 2018-ųjų pavasarį, tačiau skyrybų prašymas teismą pasiekė tik dabar. Tai, kad pagaliau procesas pajudėjo iš mirties taško, Vilijai Pilibaitytei yra tarsi akmuo nuo širdies.

Vis dėlto atlikėja pabrėžia tikrai nenorinti, kad skyrybų procesas virstų karo lauku, ji ir pati tikėjosi, kad išsiskirti pavyks bendru sutarimu.

„Nenoriu su niekuo kovoti, man geriausia, kad skyrybos įvyktų bendru sutarimu, kad viena pusė prisiimtų vienus dalykus, aš – kitus. Manau, kad jei jau žmonės gyveno kartu, turėtų kartu pasidalinti tam tikrus aspektus“, – kalbėdama su 15min sako Mia.

Ji atskleidė, kad su sutuoktiniu N.Antanavičiumi buvo sudariusi povedybinę sutartį, tačiau pabrėžia, kad pinigų iš buvusio vyro nereikalaus.

„Jis iš manęs irgi nieko nereikalavo, bet yra tam tikri momentai, dėl kurių mums nepavyksta išsiskirti bendru sutarimu“, – atskleidžia atlikėja.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Mia sako, kad išsiskirti taikiai nepavyksta tikrai ne dėl pinigų, klausimas susijęs su labai asmeniniu šeimos reikalu.

„Jeigu pavyktų sutarti šiuo klausimu, viskas būtų gerai. Momentas jautrus, mūsų asmeninis dalykas, šeimos klausimas“, – sako Vilija.

Vykstant skyryboms ne bendru sutarimu teisiniai procesai gali užtrukti, tačiau atlikėja tikisi, kad viską pavyks išspręsti greičiau. Vis dėlto ji pabrėžia, kad tikrosios skyrybos, kai abu sutuoktiniai suprato, jog bendros ateities tikrai nėra, įvykusios jau žymiai anksčiau.

Vilijos Pilibaitytės ir Nerijaus Antanavičiaus vestuvių akimirkos – galerijoje:

Mia ir Nerijus susituokė 2015-ųjų liepą po mažiau nei metus trukusios draugystės. Atlikėja pripažino, kad vestuvės buvo gana spontaniškas, ne itin kruopščiai apgalvotas žingsnis. Dainininkė pripažino, kad jei būtų žinojusi apie nusikalstamą vyro praeitį, ji niekada nebūtų sutikusi tekėti už Nerijaus.

Per santuokinio gyvenimo metus Nerijus buvo dukart įsivėlęs į muštynes, teisiamas už sukčiavimą, už vairavimą išgėrus ir neturint tam teisės, už neišlaikymą savo dviejų mažamečių vaikų.

Mios vyras gyvena su teismo apribotomis teisėmis, nešioja apykoję ir yra teisiamas dėl ne vieno sunkaus finansinio nusikaltimo, sukčiavimo ir smurto.

Mia neneigė, kad Nerijus iššvaistė ir jos dešimt metų kauptas santaupas, o po nesėkmingai įkurto restorano Druskininkuose paliko jai mokėti skolas.

„Aš norėjau perkąsti ranką jam, aš taip pykau, jūs neįsivaizduojate. Ir ant savęs kaip pykau, idiote tu, galvojau, šitiek metų pragyvenai, taip protingai dėliojaisi finansus ir dabar šitaip pasielgti kvailai, tai reikia išvis smegenų neturėti. Tikrai labai pykau“, – sakė V.Pilibaitytė-Mia.

Santuokos metu netrūko sunkių emocinių išgyvenimų – Mia pripažino sirgusi depresija, tad nekėlė kojos iš namų, vengė susitikimų su draugais, atsisakydavo pasiūlymų koncertuoti. Sutuoktinio poelgiai, kaip pati sako, taip pat sugadino reputaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius