-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažo meistrė Oksana Pikul – apie norą dar kartą ištekėti: „Nedrįstu sakyti žodžio niekada“

Žinoma moteris, dainininkė, verslininkė, vizažistė, savo vardo grožio namų įkūrėja Oksana Pikul šiandien švyti. Jau trejus metus savo grožio verslą turinti moteris neslepia, kad buvo ir sudėtingų etapų. Save pakankamai stipria ir emociškai stabilia moterimi laikanti Oksana, atskleidžia, kad ir jai gyvenime pasitaiko akimirkų, kai norisi trumpam palūžti. Tačiau, anot jos, perkrovų gyvenime turi būti, svarbiausia neleisti sau užsibūti šioje stadijoje.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Tomas foto / asmeninio albumo nuotr.

„Žinoma, mes juk ne robotai, ypač moterys. Mes, moterys, dirbam iš tikrųjų labai daug. Mes dirbame darbe, mes dirbame namuose, nes, atsimenu, man sakydavo, kad tu po darbo važiuoji į namus pailsėti. Ne, aš nevažiuoju į namus ilsėtis, aš važiuoju dirbti. Ir ten manęs laukia dar sunkesnis darbas, ten manęs laukia vaiko ugdymas, jo priežiūra ir gyvenimas šeimoje. Tai irgi yra darbas ir labai sunkus. O perdegusi esu ir ne kartą. Net pati stebėjausi, bet natūralu, kai tiek daug įtampos, darbų ir viso kito. Keletą kartų buvo taip, kad važiuoji kažkur, automobilyje gerai išsiverki, paklausi savęs ar dabar geriau? Geriau. Ir važiuoji toliau“, – atvirai apie emocijas pasakojo Oksana.

Grožio paslapčių mokymus ir seminarus vykdanti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, savo srities profesionalė Oksana tikina, kad tikrai nebijo konkurencijos, anot jos, konkurencija yra labai reikalingas dalykas.

„Kvaila būtų bijoti. Konkurencija yra labai sveikas ir geras dalykas. Džiaugiuosi, kad šioje vietoje nesu kažkokia monopolistė. Meistrų yra labai daug, ir kartais net aš pati kažko mokausi iš to jauno meistro, stebiu tendencijas. Iš esmės konkurencija verčia pasitempti. O matyti savo mokinių darbus ir žavėtis jais mane verčia tik didžiuotis“, – 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ pasakojo O.Pikul.

LNK nuotr./Oksana Pikul
LNK nuotr./Oksana Pikul

Vasaros sezono metu Oksana į naujus gyvenimo etapus paleidžia daugybę nuotakų, kurios jai patiki savo vestuvinį makiažą. Paklausta, ar pati dar kada nors norėtų ištekėti, Oksana šypsojosi: „Kada pereini per tokius dalykus šeimoje, kai skiriesi, tai, žinoma, kad ir sau šaukiau, ir mamai sakiau, kad tai jau patyriau, vaiką turiu, supratau, kas yra santuoka, kas yra skyrybos. Tai, kaip ir ačiū, nereikia. Aš laiminga ir patenkinta. Bet niekada nesakyk niekada, juk negali žinoti. Meilės jausmas, simpatija yra tokia chemija, kuri gali labai stipriai užvaldyti žmogų ir tu padarysi tokią nesąmonę, kurią padarytų tik dvidešimtmečiai. Nedrįstu gyvenime sakyti žodžio niekada.“

Daugiau įdomių istorijų, asmeninių gyvenimo faktų ir patarimų nuotakoms – ketvirtadienio vakarą, 22 val., laidoje „Monikos užkulisiai“ per 2TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius