Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatinga dovana jubiliejų mininčiai A.Adamkienei: J.Morkūnas įteikė 95 sveikinimus

Visuomenės veikėja, filantropė, kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus žmona Alma Adamkienė ketvirtadienį 95-ojo gimtadienio proga sulaukė ypatingos staigmenos. Renginių organizatorius ir vedėjas Jogaila Morkūnas jubiliatei įteikė net 95-is sveikinimus, surinktus iš artimųjų, draugų ir bendražygių.
Valdas Adamkus, Alma Adamkienė, Jogaila Morkūnas
Valdas Adamkus, Alma Adamkienė, Jogaila Morkūnas / Luko Balandžio / 15min ir Valdo Adamkaus nuotr.

Apie A.Adamkienei padarytą staigmeną J.Morkūnas papasakojo savo feisbuko paskyroje.

„Šiandien turėjau ypatingą misiją. Surinkome net 95 draugų, bičiulių, artimųjų ir bendražygių sveikinimus, sudėjome juos į dėžę ir įteikėme mielai poniai Almai.

Ir dar 18 raudonų balionų.

Vienas Ernestas yra sakęs „Visus pasaulio žmones galima suskirstyti į dvi kategorijas. Su vienais – lengva, bet lengva ir be jų. Su antrais – be galo sunku, bet gyvenimas be jų – suvis neįmanomas.“

Ir šis Hemingvėjus nebuvo labai tikslus tai sakydamas. Yra ir trečia kategorija. Su kuriais yra labai lengva ir be jų neįmanoma. Tai apie Jus, miela Alma! Su gražiu gimtadieniu, mūsų Tikroji ir Vienintelė Pirmoji Ponia!“, – rašė J.Morkūnas.

Jogaila pasidalijo ir nuotrauka, kurioje yra įamžintas su jubiliate. Šį kadrą užfiksavo pats prezidentas Valdas Adamkus.

Pati Alma Adamkienė interviu pastaruoju metu nedalija – prieš kurį laiką sušlubavus sveikatai, ji neturi tam jėgų. Trumpai pakalbėti apie žmonos gimtadienį su 15min žmonos jubiliejaus proga sutiko prezidentas Valdas Adamkus, kuris prisipažino, kad dėl prastos savijautos teko atšaukti jubiliatės šventės planus, vis dėlto vilties nepraranda.

„Ir aš, ir Alma džiaugiamės gražia diena bei jubiliejumi. Tai neeilinė diena. Vis dėlto beveik jau prieš metus sakėme, kad šį jubiliejų atšvęsime triukšmingai ir iškilmingai, bet visi planai sudužo.

Alma dar neatsigavo po insulto, nors sveikata gerėja. Tikimės, kad vasarą jau pavyks ją pastatyti tvirtai ant kojų. Dabar, žinoma, ji vaikšto, bet silpnokai, todėl teko viską atšaukti“, – 15min sakė prezidentas V.Adamkus ir pridūrė linkintis tik vieno – labai daug sveikatos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius