TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Zuokų skyrybų drama – žinomų žmonių taikinyje: svarsto, ką dar galima rasti namuose

Trečiadienį besiskiriančių Agnės ir Artūro Zuokų namuose kilo nemenkas šurmulys. Besirinkdama daiktus moteris rado dėžes su Jono Meko piešiniais, atkeliavusiais iš Amerikos. Socialiniuose tinkluose ši situacija prajuokino žinomus žmones, kurie su draugais ironiškai dalijosi savo įžvalgomis.
Stano, Artūras Zuokas, Haroldas Mackevičius
Stano, Artūras Zuokas, Haroldas Mackevičius / Giedrius Abromavičiaus, Luko Balandžio, „Facebook“ nuotr.

„Atrodo, eilinis trečiadienis, ir kaip griaustinis pyyyst – Zuokas apsivogė, meno kolekcija žiauriai vertinga, paveikslai, knygos, visas Meko gyvenimas... Bet kažkaip įtarimą kelia tai, kad žurnalistus sukvietė ir daiktus išvežė jo žmona. Nu, nes labai dora ir „čia ne mūsų šeimos turtas, nežinau iš kur“. Suprask Zuokas privogė.

Nerealūs santykiai, neduok Dieve. Bet durniausia šitoje vietoje, kad iš privačių namų daiktus išveža savivaldybės transportas, savivaldybės darbuotojai ir sandėliuoja savivaldybėje. Ech, mano žmona prisiskaitys šitų straipsnių ir paprašys savivaldybės darbuotojų, kad išvežtų mano senų kompaktų dėžę (senokai skundžiasi, kad vietą užimą). Aš atkeršysiu ir su savivaldybės pagalba atsikratysiu jos rūbų. Ir dar, kartono pas mus už namo pilna ir lapų. Arčiau reikalo. Kuriuo numeriu reikia skambinti, kad sutuoktinio turtą išvežtų savivaldybės transportas. Kas žino?“ – feisbuke rašė atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano.

R.Adžgausko nuotr. /Stanislavas Stavickis-Stano
R.Adžgausko nuotr. /Stanislavas Stavickis-Stano

Žinia apie Zuokų namuose rastus menininko Jono Meko piešinius pro akis nepraslydo ir humoristui Haroldui Mackevičiui.

„Kitokie pasikalbėjimai“ nuotr./„Kitokie pasikalbėjimai“ su Haroldu Mackevičiumi
„Kitokie pasikalbėjimai“ nuotr./„Kitokie pasikalbėjimai“ su Haroldu Mackevičiumi

„Tiesiog dovana laidai, nu. Remigijus Šimašius dabar kabinete klausosi niekam nežinomų John Lennon dainų, o Povilas Poderskis varto Yoko Ono negatyvus. Va čia ir yra tas Fluxus, aha“, – komentavo humoristas Haroldas Mackevičius.

Apie šį radinį pasisakė ir Lukas Ramonas: „Skaitau naujienas ir, blemba, aš myliu Zuoką. Galima sakyt, jis pavogė mano širdį.“

Arijus Katauskas savo socialinio tinklo paskyroje svarstė, galbūt tai Artūro ir Agnės sugalvotas triukas, kuriuo siekiama pakišti Remigijų. „Ir nėra čia jokių skyrybų?“, – rašė ryšių su visuomene specialistas.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Arijus Katauskas
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Arijus Katauskas

Tiesa, jam ši žiniasklaidą apskriejusi žinia pasirodė tarsi tikras serialas.„Atsimenat Oksanos ir Simo skyrybų fejerverkus? Dabar palyginkit, kai ateina į sceną tikri profai. Nunešė velniop viską, dar ir seną politinį priešą užkabino nevaikiškai. Lenkiu savo žilą (du plaukai žili, tad jau galiu) galvą ir laukiu naujų serijų“, – socialinio tinklo paskyroje rašė A.Puklevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius