-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 22

Atšauktas Klaipėdoje turėjęs vykti SEL koncertas

Po skandalingų pasisakymų apie karą Ukrainoje atlikėjo Egidijaus Dragūno karjeroje prošvaisčių nematyti. Penktadienį pranešta, kad atšauktas Klaipėdos vasaros estradoje turėjęs vykti SEL koncertas.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Grupės SEL koncertas Klaipėdos vasaros estradoje buvo suplanuotas šių metų liepos 9 dieną.

Prieš porą savaičių portalui 15min susisiekus su Klaipėdos miesto savivaldybės kultūros centro „Žvejų rūmai“, kuriam ir priklauso minėta estrada, direktoriumi Alvydu Juozu Lenkausku, jis patikino po skandalingų E.Dragūno pasisakymų besilaikantis pozicijos, kad renginys turi būti atšauktas, vis dėlto to padaryti vienašališkai negalėjo.

„Kol kas nepavyksta susitarti su atlikėjo atstovais“, – anksčiau portalui 15min yra sakęs A.J.Lenkauskas. Tada jis pridūrė, kad bilietai į koncertą perkami vangiai.

Tiesa, net po raginimų atšaukti renginį E.Dragūnas ir toliau reklamavo jį savo socialiniuose tinkluose.

Tačiau penktadienį pranešta, kad susitarimas priimtas ir koncertas visgi neįvyks. Paskelbta ir informacija apie bilietų grąžinimą.

„Pranešame, kad renginys „SEL Klaipėda 2022“, kuris turėjo įvykti 2022 m. liepos 9 d. Klaipėdoje, yra atšauktas.

Pirkę kasose, prašome užpildyti pinigų grąžinimo formą.

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą, iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2022 metų gegužės 15 dienos.

Prašymai priimami iki gegužės 30 d.“, – teigiama bilietų platintojo bilietai.lt svetainėje.

Informacija, kad renginys atšauktas, buvo pasidalyta ir SEL bei E.Dragūno socialinių tinklų paskyrose.

15min primena, kad po E.Dragūno replikų apie karą televizijos laidų prodiuseris, vedėjas Arūnas Valinskas išplatino viešą laišką, kuriame ragino atsiriboti nuo skandalingai pagarsėjusio atlikėjo.

„Kreipiuosi į visas žiniasklaidos priemones – radijo stotis, TV kanalus, portalus ir t.t. Tiesiog prašau išimti iš savo grojaraščių, repertuarų, aprašomų naujienų tokį išgamą kaip Egidijų Dragūną-Selą. Pamirškime, kad jo nebebūtų mūsų gyvenimuose. Tegul tie jo suknisti koncertai tampa praeitimi, kuri niekada nesugrįš.

Jis yra absoliutus degradas, kuriam nekaltų vaikų žudymas yra pasaulio apsivalymas! Tai gal apsivalykime nuo jo paties. Mes be jo tos kūrybos kažkaip išgyvensime, jis be klausytojų ir žiūrovų koncertuose tikrai padvės. Ko nuoširdžiai jam ir linkiu!“, – rašė A.Valinskas.

E.Dragūnas apie karą Ukrainoje pasisakė vasario pabaigoje savo instagramo paskyroje.

„Daug žmonių manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va ten vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b... šaudosi, aš už taiką“, – savo vaizdo įraše sakė E.Dragūnas, tačiau netrukus jį ištrynė.

Kilus pasipiktinimui atlikėjas retoriką pakeitė: „Mieli tikri žmonės! Aš esu šoke nuo to, kas vyksta jau eilę dienų! Aš myliu Ukrainą, mano daug draugų šią minutę ten. Aš toks pat kaip ir jūs, Dievas mato, kaip aš išgyvenu. Aš pergyvenu už mus visus. Aš pergyvenu už Lietuvą kaip ir jūs visi. Tai, kas vyksta, yra tragedija.“

Vis dėlto E.Dragūnas įklimpo kaip reikiant – grupę SEL paliko jos nariai, atlikėjo dainų atsisakyta įvairiose radijo stotyse ir renginiuose, negana to, Vilniaus apylinkės prokuratūra paskelbė, kad dėl minėtų kalbų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius