Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 21

Hito „Jis“ atlikėja Ledi Ais grįžta į sceną: po 10 metų pertraukos – nauja daina

Kadaise nei vienas vakarėlis nepraeidavo be tokių hitų kaip „Laukiu tavo laiško“ ir „Jis“. Jų atlikėja Ledi Ais nutraukia dešimtmetį trukusią kūrybinę tylą ir į sceną grįžta su daina simbolišku pavadinimu „Tu pamiršai“.
Ledi Ais
Ledi Ais / Monikos Sed nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Atlikėja tvirtina, kad karjeros pradžioje buvęs milžiniškas populiarumas neprivedė prie žvaigždžių ligos, nes paprasčiausiai buvo sunku suprasti žinomumo mastą, rašoma pranešime spaudai.

„Aplinkiniai man nuolat kartojo, kad iš dainavimo neišgyvensiu ir privalau susirasti „normalią“ specialybę. Tikino, kad topuose išsilaiko tik patys sėkmingiausi. Tuo metu jais patikėjau, nors dabar suvokiu, kad netgi pačios pirmos dainos buvo be galo sėkmingos. Galbūt dėl to, kad buvau labai jauna, o gal dėl to, kad socialiniai tinklai bei muzikos perklausos platformos nebuvo tokiame lygyje kaip dabar, sunku buvo suprasti tuometinį populiarumą.“

Praeities hitai iki šiol aktyviai klausomi – „YouTube“ platformoje „Laukiu Tavo Laiško“ ir „Jis“ šiuo metu turi po daugiau nei 3 milijonus perklausų. Ledi Ais tikina, kad viena iš sugrįžimo priežasčių yra būtent gerbėjų palaikymas. Iš jų sulaukia palaikymo žinučių, vaizdo įrašų, kuriuose šokama pagal jos muziką, net kvietimų dainuoti privačiuose vakarėliuose.

„Savo ištikimiems gerbėjams noriu atiduoti savotišką duoklę naujos kūrybos pavidalu. Taip pat suvokiau, kad nuo vaikystės svajojau būti scenoje, kad dainavimas visada buvo daugiau nei hobis. Tikiuosi, įkvėpsiu ir kitus, primindama, kad niekada nevėlu grįžti prie savo svajonių, grįžti prie veiklos, kuri tau miela širdžiai.“

Atlikėja tikisi, kad klausytojai pamils jos naują skambesį. „Tu Pamiršai“ – lengvas, neįpareigojantis ir judėti kviečiantis kūrinys.

„Jis tarsi pasakoja eilinės poros santykių istoriją, bet iš tiesų ragina susimąstyti apie santykį su pačiu savimi. Ką tu esi sau pasižadėjęs ir pamiršęs? Kiek kartų iš susižavėjimo ir euforijos, galvojai, kad va dabar tai tikrai kažką darysiu, sieksiu, įgyvendinsiu, bet laikui bėgant tai liko tik pažadais sau? Ir kiek neįgyvendintų idėjų po kurio laiko tiesiog ima ir mus palieka?“ – su kūriniu supažindina Ledi Ais ir kviečia jį įvertinti patiems:

VIDEO: Ledi Ais - Tu pamiršai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius