-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 15

„Lietuvos balso“ dalyvė V.Tamutytė pristato pirmąją solinę dainą „Apkabink save“

Vytautė Tamutytė klausytojams ir žiūrovams pažįstama iš LNK projekto „Lietuvos balsas“ 8-ojo sezono. Merginai atsisuko visi keturi mokytojai, o tęsti kelionę projekte ji pasirinko kartu su Donatu Montvydu. Dabar Vytautė yra abiturientė ir pirmuoju, bet tikriausiai patį didžiausią jaudulį keliančiu egzaminu, jai tampa pirmosios savo solinės dainos pristatymas klausytojams.
Vytautė Tamutytė
Vytautė Tamutytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Projektas buvo puikus suvokimas ir ta trūkstama nata užtvirtinusi mano begalinį norą dainuoti! Dainos kūrimo procesas užtruko virš pusės metų. Nors tai ir pirmas blynas, nesinorėjo jo labai svilinti ir iškepti pernelyg skubotai ar neapgalvotai.

Tekstai maišėsi, gulė ir vėl maišėsi, kol susidėliojo labiausiai mano nusiteikimą parodančios eilutės! Muziką itin kruopščiai dėliojo ir kūrė Kasparas Meginis ir Edgaras Žaltauskas.

Daina „Apkabink save“ siunčia pozityvią žinutę visiems kuriantiems, judantiems pirmyn ir ieškantiems svajonių išsipildymo kerų! Aktualios eilutės galėtų būti ir tam, kuriam likus valandai iki pamokos pilve įsijungia baimės karuselė būti ne visai suprastam ar įvertintam, ar kažkam, kam ryte važiuojant į darbą prieš susirinkimą taip trūksta palaikymo, bet netrūksta idėjų galvoje.

Aišku, galima žvelgti ir su kiek kitokia perspektyva! Save tikrai gali pamatyti ir vėl jėgų bei azarto ieškantis sportininkas, nors prieš tai nepasisekė laimėti medalio, o lauktoji tūkstantinė gerbėjų minia pasitinkant oro uoste susidėjo tik iš koronaviruso patikros darbuotojų...

Atpažinti savo prototipą lengva ir kokiam nors kūrėjui, kuris per naktis tobulino savo darbus, bet galiausiai juos pristatęs sulaukė nebūtinai malonių komentarų chrestomatijos. Visiems jiems dainoje linkiu net ir kluptelėjus, nespausti išjungimo mygtuko bėgtakyje į svajones!

Asmeninio albumo nuotr./Vytautė Tamutytė
Asmeninio albumo nuotr./Vytautė Tamutytė

Smagu, kai mokame apkabinti savo draugą, bet kitas nemažiau svarbus gebėjimas – apkabinti ir patiems save! Sau būti draugu ir nepaisant gyvenimo kalnelių save vis motyvuoti – nėra lengva. Visgi susidraugavus ir tapus tvirta, tandemine komanda su pačiu savimi, jau ir piktesnio liežuvio pliaukštelėjimas nebeverčia iš koto.

Kelyje į sėkmę ir svajones linkiu visiems nebijoti kurti savo optimizmo ir užsispyrimo raketų! O dabar labai svajoju, kad „Apkabink save“ užkurs ir klausytojų grojaraštį“, – žiniasklaidai išplatintame pranešime spaudai mintimis dalijasi atlikėja.

Išgirskite jos kūrinį:

VIDEO: Vytautė Tamutytė - Apkabink save

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius