Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

63-ejų Sharon Stone jaunatviškumo paslaptys: arbūzų salotos ir druskų vonios

Sharon Stone – jau septintoje dešimtyje, tačiau aktorės kūnas jos amžiui nelygus. Kaip „Esminio instinkto“ žvaigždei pavyko išsaugoti tokią figūrą žinant, koks užimtas yra jos darbo kalendorius ir tai, kad ji susilaukė trijų sūnų?
Sharon Stone
Sharon Stone / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Sharon Stone Kinas

Savo jaunatviškos išvaizdos paslaptis Sharon Stone atskleidė WSJ žurnalui. Be įprasto aštuonių valandų trukmės miego, moteriai figūrą išsaugoti padeda daug vaisių pusryčiams, ilgi pasiplaukiojimai baseine, kasdien atliekami pritupimai ir Negyvosios jūros druskų vonios.

Sharon Stone patikslino, kad mėgstamiausias pusryčių patiekalas jai yra arbūzas su fetos sūriu ir mėtomis, alyvuogių aliejumi, pagardintas druska bei pipirais. Tokius neįprastus pusryčius aktorė dar papildo skrebučiu be gliuteno ir žolelių arbata.

Tik nemanykite, kad aktorė daugiau nieko nedaro. Jaunatviškai išvaizdai ir savijautai ypač svarbi fizinė veikla, kurios Sharon Stone kasdienybėje – daug. Aktyviai ji sportuoja jau seniai. Anksčiau užsiiminėdavo mišriaisiais kovų menais, bet iš jų aktorės sporto rutinoje liko tik smūgiavimasis. Per pandemiją Sharon „atrado“ įtūpstus ir pritupimus. Pasak jos, atliekant šiuos pratimus dirba visas kūnas.

Nepanaudotas nelieka ir prieš dešimtmetį Beverli Hilse įsigytų namų kieme esantis baseinas.

„Man labai patinka plaukioti. Supratau, kad labiausiai kūnas dirba plaukiant peteliške, laisvuoju stiliumi. Patinka lentos pratimas, o kadangi turiu jaunus sūnus, varžomės, kas jį gali atlikti ilgiau. Lentos būsenoje jie gali išbūti iki pusvalandžio“, – sakė Sharon Stone.

Po tokių aktyvių fizinių užsiėmimų būtinas poilsis. Atgauti jėgas aktorė labiausiai mėgsta druskų voniose. Kaip pasakojo Sharon Stone, Negyvosios jūros druskų vonios jai padeda sumažinti raumenų ir galvos skausmą. Moteris mėgsta ir žolelių arbatas, sutrikusį virškinimą gydo stikline vandens su citrina ir imbieru, mėtų arbatomis.

Prie jaunatviškos išvaizdos labai prisideda ir stilius. Jei reikia išeiti iš namų, Sharon Stone niekada nesirengs pirmų po ranka pasitaikiusių drabužių. Jų derinius aktorė renkasi labai atsakingai.

„Esame skirtingų sudėjimų, todėl turime žinoti, kas mums tinka pagal kūno proporcijas, taip pat prie mūsų asmenybės. Nemėgstu nepatogių drabužių, todėl mane retai pamatysite vilkinčią korsetą, nepatogius batelius. Patinka paprasti, švarūs ir struktūriškai įdomūs drabužiai. Mėgstu hipių stiliaus aprangą“, – apie spintos turinį pasakojo Sharon Stone.

Vida Press nuotr./Sharon Stone ir reperis RMR
Vida Press nuotr./Sharon Stone ir reperis RMR

Galbūt dėl visų šitų aspektų Sharon Stone sužavėjo gerokai už save jaunesnį, kai kurie užsienio portalai teigia, kad net ir į sūnus tinkantį, reperį.

Sklinda kalbos, kad 63-ejų pasauliniu sekso simboliu praminta aktorė jau keletą mėnesių susitikinėja su 25-erių reperiu RMR, kurio įvaizdžio vizitinė kortelė – slidininko kaukė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius