Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Koronavirusu serganti Sharon Stone sesuo „kovoja už savo gyvybę“: užkrėtimu kaltina nedėvinčius kaukių

Sunkiai suvaldomas koronavirusas įsisuko į Sharon Stone (62 m.) šeimą – užsikrėtimas diagnozuotas aktorės jaunesnei seseriai. Kaip rašo „The Guardian“, moteris šiuo metu ligoninėje „kovoja už savo gyvybę“, kuriai pavojų sukėlė, Sharon Stone teigimu, „kaukių nedėvintys“ žmonės.
Kelly Stone ir Sharon Stone
Kelly Stone ir Sharon Stone / Vida Press nuotr.

Sharon Stone savo instagrame pasidalijo įrangos jos sesers palatoje ir medicinos darbuotojos, dėvinčios specialią aprangą, nuotraukomis. Šalia jų ji rašė:

„Mano sesuo Kelly, kuri jau serga vilklige, užsikrėtė dar ir COVID-19. Čia jos ligoninės palata. Dėl to kaltas vienas iš kaukės nedėvėjusių. Ji neturi imuniteto. Vienintelė vieta, kurioje lankėsi, buvo vaistinė. Jos valstijoje nevykdomas joks testavimas, nebent turi simptomų, bet tada dar 5 dienas lauki rezultatų.“

Toliau „Esminio instinkto“ žvaigždė ragino visus dėvėti kaukes.

Papildomame vaizdo įraše Sharon Stone apibūdino sesers būklę ir atskleidė, kad koronaviruso skyriuje „už savo gyvybę kovoja“ ir Kelly vyras Bruce’as Singeris.

Šeima gyvena Montanoje, kur užsikrėtimo koronavirusu tyrimai atliekami tik tiems, kam pasireiškė simptomai. Sharon Stone pridūrė, kad tyrimo pasidaryti negalėjo net jos du širdies smūgius patyrusi ir dar daugiau sveikatos problemų turinti motina.

Aktorė net bandė susisiekti su Montanos gubernatoriumi ir sveikatos departamentu.

„Mano močiutė ir krikšto mama mirė nuo Covid, – kalbėjo ji. – Mano sesuo ir jos vyras kovoja už savo gyvybes ir mano seseriai nėra gerai.“

Vaizdo įrašą Sharon Stone užbaigė raginimu ateinančiuose JAV prezidento rinkimuose savo balsą atiduoti už Joe Bideną ir Kamalą Harris.

Praeitą savaitę žinoma aktorė papasakojo apie savo pačios artimas akistatas su mirtimis, taip pat apie 2001-aisiais patirtą insultą, po kurio ji buvo priversta padaryti dviejų metų aktorinę pertrauką.

Aktorė pasakojo, kad vaikystėje į ją trenkė žaibas – pakelta į orą ir nusviesta per virtuvę ji trenkėsi į šaldytuvą. Tąkart ją išgelbėjo motina.

O kai Sharon Stone buvo 14 metų, jos kaklą apsivijo drabužiams džiauti skirta virvė. Mergaitės likimas būtų buvęs visai kitoks, bet tik per plauką pavyko likti gyvai, mat virvė kaklą užspaudė vos per „vieną šešioliktąją colio nuo jungo venos“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sharon Stone atskleidė, kad buvo patyrusi insultą: teko iš naujo išmokti kalbėti ir vaikščioti

Mantas Petruškevičius prie pusryčių stalo Šveicarijoje susitiko su Sharon Stone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius