-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adele atskubėjo į pagalbą nukentėjusiems per didžiulį gaisrą Londone: guodė ir siūlė pagalbą

Trečiadienį paryčiais Londoną sukrėtė skaudi nelaimė – užsiliepsnojo 27 aukštų gyvenamasis pastatas „Grenfell Tower“, kurio metu 12 žmonių žuvo, dar kelios dešimtys – sužeisti. Į įvykių epicentrą trečiadienio vakarą atvyko ir britų popsensacija Adele – dainininkė guodė namų netekusius žmones ir siūlė savo pagalbą.
Adele ir užsiliepsnojęs daugiabutis „Grenfell Tower“
Adele ir užsiliepsnojęs daugiabutis „Grenfell Tower“ / „Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Milžiniškas gaisras Londone: žmonės šoko pro daugiabučio langus, žuvo mažiausiai 12

Adele savo pasirodymo niekaip neviešino ir neketino iš to darytis reklamos, tačiau ji neliko nepastebėta: ją, besisukinėjančią aplink nelaimės vietą ir bendraujančią su nukentėjusiaisiais, mobiliaisiais telefonais nufotografavo dainininkę pažinę gerbėjai.

Apie Adele pasirodymą įvykio vietoje liudininkai pasakojo socialiniuose tinkluose: anot jų, dainininkė buvo labai susijaudinusi, ji apkabinimais ir žodžiais guodė nukentėjusiuosius.

„Adele vaikščiojo aplink ir apkabino visus, kuriuos tik galėjo, kad paguostų“, – tviteryje rašė viena liudininkė.

Kartu su Adele prie „Grenfell Tower“ pastato buvo ir jos vyras Simonas Konecki.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rita Ora
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rita Ora

„Faktas, kad Adele nuvyko prie „Grenfell Tower“ ir nė žodžiu apie tai neužsiminė, tik įrodo, kokia nepaprastai nuoširdi ji yra... Adele yra angelas, ji nusipelno dangaus – jos širdis didžiausia, labai didžiuojuosi ja“, – rašė kita gerbėja.

Nelaimės ištiktiems gyventojams, kurių namai suliepsnojo per kelias valandas, pagalbos ranką ištiesti pasisiūlė ne viena britų garsenybė, tačiau tik Adele atvyko į įvykio vietą tiesiogiai pasikalbėti su nukentėjusiaisiais.

Nelaimė Londone itin sujaudino ir dainininkę Ritą Orą – ji užaugo tame rajone ir sakė vaikystėje žaisdavusi šalia sudegusio dangoraižio.

„Tai mano kaimynystė, negaliu patikėti, kad šitai vyksta. Mano maldos su visais, kuriuos tai palietė – mano širdis taip greitai daužosi. Žaisdavau tame kvartale – noriu padaryti viską, ką galiu, kad padėčiau“, – sakė Rita Ora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius