-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Popžvaigždė Rita Ora pasipuošė Agnės Kuzmickaitės kūriniais: dizainerei – gausios ovacijos

Drugelių karaliene tituluojama drabužių kūrėja Agnė Kuzmickaitė sulaukė didžiulio įvertinimo. Jos kurtu apdaru koncerto metu pasipuošė britų atlikėja Rita Ora, o ryškus įvaizdis sulaukė ne tik daugybės komplimentų, bet ir pateko į užsienio spaudą.
Popžvaigždė Rita Ora pasipuošė Agnės Kuzmickaitės kūriniais
Popžvaigždė Rita Ora pasipuošė Agnės Kuzmickaitės kūriniais / 15min ir scanpix nuotr.

Drugelis – neatsiejama Agnės Kuzmickaitės kūrybos dalis, o jis šeštadienio vakarą suplasnojo ir Paryžiuje. Juo puošta glaustinuke, kepure ir ilgaauliais batais, kurie yra iš 2019 m. pavasariui ir vasarai skirtos prêt-à-porter drabužių kolekcijos, puošėsi pasaulinio lygio atlikėja Rita Ora.

Prancūzijoje 28-erių atlikėja surengė savo naujo turo „Pheonix World tour“ pasirodymą. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, Rita Ora pasistengė, kad visų žvilgsniai būtų į ją. Komplimentų negailėjo ir apie ryškų įvaizdį pranešęs naujienų portalas „Daily mail“.

„Scanpix“ nuotr./Rita Ora
„Scanpix“ nuotr./Rita Ora

Toks įvertinimas į prestižinio „Vogue“ portalo dizainerių sąrašus įtrauktai A.Kuzmickaitei – neabejotinai labai svarbus. Ji sako apie tai, kad Rita Ora puošis jos kūriniais, nežinojusi, išgirdo tik tuomet, kai socialiniuose tinkluose buvo pažymėta prie vienos iš atlikėjų nuotraukų. Kaip pati sako, tą akimirką buvo sunku suvokti, kad tai tikrai tiesa.

„Pirma reakcija – beprotiškas džiaugsmas. Iki šiol esu didžiuliame pakilime“, – kalbėdama su 15min neslėpė drabužių kūrėja.

„Scanpix“ nuotr./Rita Ora
„Scanpix“ nuotr./Rita Ora

Ji pasakoja jau kurį laiką dirbanti Londone, kur bendradarbiauja su stilistais iš viso pasaulio. Jie gali pasiskolinti drabužius fotosesijoms arba aprengti atlikėjus, tačiau ar žinomas žmogus tikrai puošis tavo kūriniais lieka nežinia. Pajuokavus, ar leistų atlikėjai pasilikti drabužius, A.Kuzmickaitė nė neabejojo, kad išreiškus norą drabužius atiduotų be ilgų svarstymų.

„Gauni didžiulę sklaidą, todėl toks bendradarbiavimas su atlikėjais kūrėjams yra labai naudingas“, – pripažįsta Agnė.

Rita Ora pasirodymo Prancūzijoje akimirkos – galerijoje:

Tiesa, tai nėra pirmas kartas, kai A.Kuzmickaitės drabužiais puošiasi pramogų pasaulio žvaigždės. Ji yra sulaukusi užklausos iš atlikėjos Lady Gagos, puošė žinomas JAV dainininkes Sabrina Carpenter ir Halsey.

„Toks įvertinimas parodo, kad einu teisinga linkme. Jeigu kažkas sako, kad drugeliai atsibodo, tai netiesa. Pasaulis yra didelis, dar ne visi juos išvydo ir įvertino (juokiasi). O jie tikrai turi potencialo“, – įsitikinusi A.Kuzmickaitė.

Agnė sako, kad tai jai suteikė papildomos motyvacijos, pasitikėjimo. Džiugina ir tai, kad tokiais atvejais pavyksta garsinti ir Lietuvos vardą.

„Tai man buvo svarbu nuo pat mažų dienų, taip esu užauginta, – sako A.Kuzmickaitė, tačiau priduria, kad visgi įvertinimo kūrėjams trūksta. – Rūbų modeliavimas visuomenėje nėra taip gerai vertinamas, nors tai atneša didelę sklaidą“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Drugelių primadonos Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme – stilingai pasipuošę žinomi žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius