Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aklą britų porą suvedė jų šunys

Praėjusį savaitgalį susituokusių britų Claire Johnson (50 m.) ir Marko Gaffey (51 m.) meilės istorija neįprasta – jie abu yra akli, o susipažino... per savo šunis vedlius.
Claire Johnson ir Markas Gaffey su savo šunimis
Claire Johnson ir Markas Gaffey su savo šunimis / Kadras iš „Youtube“

Pora susipažino 2012-aisiais, kai Claire šuo Venice susidraugavo su Marko augintiniu Roddu šunų vedlių mokymuose. Labradoro retriveriai tapo neišskiriami, o netrukus tokie tapo ir jų šeimininkai.

Poros vestuvių nuotraukas galite pamatyti paspaudę ČIA.

Markas savo išrinktajai pasipiršo praėjus metams nuo pažinties, per Valentino dieną. Laiminga pora susituokė praėjusį savaitgalį, o jų šunys tapo šventės garbės svečiais ir atnešė jiems žiedus.

Claire Johnson regėjimą prarado nuo diabeto, būdama 24-erių. „Be jokios abejonės, kad tai mūsų šunys mus suvedė ir padėjo surasti tikrąją meilę. Kaip ir mūsų šunys, mes esame geriausi draugai“, – sakė moteris.

Markas Gaffey aklas buvo nuo gimimo. „Nuo pat mokymų pradžios atrodė, kad mūsų šunys žinojo kai ką, ko mes dar nežinojome. Jie visada žaisdavo kartu ir uostinėdavo vienas kitą. Treneriai mums pasakė, kad jie neabejotinai įsimylėjo vienas kitą. Niekada netikėjau likimu, bet dabar atrodo, kad taip buvo lemta“, – kalbėjo Markas Gaffey.

VIDEO: Claire Johnson ir Markas Gaffey pasakoja savo meilės istoriją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius