-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amber Heard liudijimų savaitė Johnny Deppo šmeižto byloje: kokia aktorės skandalingų įvykių versija?

Besibaigiant Amber Heard liudijimų savaitei Johnny Deppo šmeižto byloje prieš britų bulvarinį leidinį, apkaltinusį aktorių smurtu, moteris ir toliau kaltina buvusį sutuoktinį jam esant neblaiviam ir apsvaigusiam nuo narkotikų kėlus prieš ją ranką, grasinus nužudyti, rašo Abcnews.com.
Amber Heard, Johnny Deppas
Amber Heard, Johnny Deppas / Vida Press nuotr.

Ketvirtadienį Aukščiausiame teisme Londone Amber Heard pakartotinai tvirtino, kad kai Johnny Deppas būdavo girtas, kas tęsdavo kelias dienas iš eilės, savo elgesiu gąsdindavo mylimąją.

„Johnny, kai būdavo blaivus, galėdavo būti nuostabiu žmogumi, dosniu ir mylinčiu. Toks jis būdavo – nepaprasta asmenybė ir aš jį mylėjau, – kalbėjo Amberh Heard. – Kita jo pusė – monstriška, bet turėjau viltį, kad jis taps blaivus.“

Teisme moteris prisipažino tuo metu Johnny Deppą be galo mylėjusi ir, jam esant blaiviam, poros santykių daugelis galėjo pavydėti. „Nenorėjau jo prarasti“, – sakė aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amber Heard ir Johnny Deppas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amber Heard ir Johnny Deppas

Daugiausiai dėmesio ketvirtadienio posėdyje buvo skiriama incidentui, įvykusiam buvusios poros santykių pradžioje – 2013 metų kovą. Jis buvo susijęs su Amber Heard namuose kabėjusiu jos buvusios sutuoktinės Tasyos van Ree tapytu paveikslu. Teigiama, kad tą dieną Johnny Deppas paprašė moters jį nukabinti, bet ji nesutiko to padaryti. Todėl jis susierzino, suvartojo nemažą kiekį alkoholio ir narkotikų ir galiausiai užpakaline rankos dalimi trenkė Amber Heard į nugarą. Smūgis neva buvo toks stiprus, kad siena aptiško moters krauju.

Šis įvykis pasirodė šiek tiek painus, mat iš pradžių Amber Heard teigė, kad jis nutiko 2013 metų kovo 8 d., bet vėliau patikino nesanti dėl to tikra. Ketvirtadienį teisme ji sakė, kad ginčas dėl paveikslo įvyko kovo 22 d.

Kaltinimais smurtu Amber Heard švaistėsi ir per pirmąsias tris jos taip vadinamos liudijimų savaitės dienas. Moteris teigė, kad aktorius į ją butelius mėtė „kaip granatas“, savo galva trenkė į jos, o kartą į skruostą užgesino cigaretę. Amber Heard pridūrė ne kartą, kol tęsėsi šie audringi santykiai, bijojusi dėl savo gyvybės.

Primename, kad Johnny Deppas bylinėjasi su „The Sun“ leidėjais „News Group Newspapers“ (NGN) ir straipsnio, kuriame jis buvo pavadintas „žmonmušiu“, autoriumi, atsakinguoju redaktoriumi Danu Woottonu.

VIDEO: Aiškėja skandalingos detalės: paviešintas įrašas, kai apsvaigęs Johnny Deppas lėktuve užpuolė A.Heard

Parodymus davė ir Amber Heard sesuo Whitney, kadaise gyvenusi viename iš penkių Los Andžele Johnny Deppui priklausančių penthauzų. Aktorė anksčiau sakė trenkusi Johnny Deppui gindama save ir savo seserį, nes manė, jog šis ją ketina nustumti nuo laiptų. Whitney teigimu, vyras buvo apsvaigęs nuo alkoholio.

„Ji bandė mane apsaugoti ir, manau, tikriausiai neleido man būti nustumtai nuo laiptų“, – kalbėjo ji. Moters taip pat buvo pasiteirauta, ar ji yra „įbauginta“ savo sesers. Johnny Deppo advokatė Elanor Laws jos paklausė: „Ar yra priežastis, dėl ko jūs vis žvilgčiojate į atstovų ložę, į savo seserį, duodama parodymus?“ „Ne“, – atkirto Whitney.

Pora dienų anksčiau Amber Heard sakė buvusi šokiruota, kai sužinojo, kad dar 10-tame dešimtmetyje Johnny Deppas nuo laiptų nustūmė tuometinę mylimąją Kate Moss. „Apie tai girdėjau iš dviejų žmonių ir ši informacija man buvo nauja. (…) Metų metus buvau Johnny smūgių kriaušė, bet niekada jam netrenkiau. Tai buvo pirmas kartas per visus tuos metus, kai pakėliau prieš jį ranką“, – sakė Amber Heard.

Whitney papasakojo ir apie tariamą incidentą su poros šunimi, kurio metu Johnny Deppas jį iškišo pro važiuojančio automobilio langą, taip pat jausmą, aplankiusį sužinojus, kad juodu susižadėjo, ir tai, kad ji ne kartą savo seseriai sakė išsiskirti su Johnny Deppu, rašo „Tatler“.

Vida Press nuotr./Amber Heard
Vida Press nuotr./Amber Heard

Vaizdo skambučiu parodymus davė ir Amber Heard draugai Melanie Inglessis bei Joshua Drew, gyvenęs tame pačiame pastate, kuriame penthauzą turėjo ir pora. Vyras pasakojo ne kartą girdėjęs besipykstančią kaimynystėje gyvenusią porą.

„Johnny reikalavo Amber liautis filmuotis nuogai filmuose ir kad ji sumažintų intymių scenų su aktoriais (skaičių – red.past.), – sakė jis ir pridūrė, kad nesutariančius žinomus aktorius girdėjo ir tuometinė drauge gyvenusi jo mergina Rocky Pennington. – Rocky man pasakojo apie didelį ginčą ir tai, kad Johnny galva trenkė Amber į galvą, išrovė jai plaukus, ją dusino ir skambino dr. Kipper kabinetui, kad patikrintų, ar Amber nesusitrenkė galvos. Apie tai aš taip pat kalbėjau su Amber.“

Joshua Drew neigė meluojantis Amber Heard labui ir sakė matęs „stipriai geriantį“ ir narkotikus vartojantį Johnny Deppą. Teisme vyras taip pat pasakojo, kad aktorius po incidento, per kurį metė telefoną į Amber Heard veidą, po savo namus vedžiojo policijos pareigūnus ir rodė jiems padarytą žalą.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas
Vida Press nuotr./Johnny Deppas

Tą patį vakarą trumpųjų žinučių iš Amber Heard sulaukė jos makiažo meistrė Melanie Inglessis. Jų turinys per daug nesiskyrė nuo to, ką aktorė pasakojo anksčiau – kad Johnny Deppas ją mušė, bandė dusinti.

„Iš incidento ant lovos labiausiai man atmintyje įstrigo tai, kad ji sakė, jog jis bandė ją uždusinti pagalve. Ji jautė, kad jis tą vakarą bandė ją nužudyti. Ji sakė, kad buvo tempiama už plaukų“, – pasakojo Melanie Inglessis.

Na o pirmadienį Amber Heard atskleidė bene labiausiai šokiravusį faktą apie garsios poros santykius. Ji teigė, kad Johnny Deppas jai yra sakęs, jog vienintelis būdas nutraukti jųdviejų santuoką „yra mirtis“. Auditorijoje sėdint pačiam Johnny Deppui, iš aktorės lūpų išskrido žodžiai, jog jis ne kartą yra grasinęs ją nužudyti. Ji taip pat paneigė informaciją, neva aktorius paprašė jos pasirašyti priešvedybinę sutartį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Audringa Johnny Deppo praeitis: teisme aktorius prisipažino narkotikus išbandęs dar paauglystėje

Amber Heard prisipažino smurtavusi prieš buvusį sutuoktinį Johnny Deppą: mėtė į jį puodus ir vazas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius