Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant žurnalo viršelio – visiškai nuoga buvusi Channingo Tatumo žmona Jenna Dewan

Gražuolė aktorė ir šokėja Jenna Dewan (37 m.) niekada nesibodėjo dėmesio, tačiau kol buvo ištekėjusi už stulbinamą karjerą Holivude padariusio Channingo Tatumo, likdavo jo šešėlyje. Tačiau skyrybų proceso metu Jenna sakosi labiau pažinusi save, ypač – savo moteriškąją pusę. Tą su nauja subtiliai erotiška fotosesija ir mėginta atskleisti.
Jenna Dewan ant žurnalo „Women's Health“ viršelio ir su buvusiu vyru Channingu Tatumu
Jenna Dewan ant žurnalo „Women's Health“ viršelio ir su buvusiu vyru Channingu Tatumu / „Women's Health“ ir „Scanpix“ nuotr.

Jenna Dewan buvo pakviesta tapti pagrindine žurnalo „Women's Health“ „Nuogo“ numerio žvaigžde. Specialioje fotosesijoje moteris fotografavosi visiškai nuoga Trumpalapių Jukų nacionaliniame parke Kalifornijoje.

Nuotraukos išėjo išties stulbinančios, o šią fotosesiją papildančiame interviu Jenna Dewan sakė, kad savo santuokos pabaigoje labiau pažino pati save.

„Labai daug dirbau, kad pasveikčiau iš vidaus, turėčiau stipresnį ryšį su savo moteriškąja galia. Visada save apibūdindavau kaip „aš šokėja“ arba „aš ištekėjusi“, arba „aš aktorė“. Pastarieji keleri metai buvo skirti pažinti pačiai save“, – sakė ji.

Jenna Dewan pripažįsta, kad priimti gyvenimo pokyčius ir skyrybų faktą buvo sunku, tačiau tai ji laiko dideliu žingsniu į priekį.

„Jaučiuosi, tarsi būčiau ant augimo bangos. Viskas dabar atrodo kitaip. Tai nauja normalu, bet aš tikrai manau, kad mes prie to priprasime“, – apie pasikeitusį savo ir Channingo, su kuriuo turi penkerių metų dukrą, gyvenimą sakė ji.

„Women's Health“ viršelis/Jenna Dewan
„Women's Health“ viršelis/Jenna Dewan

„Skyrybos buvo kelionė ir mano pačios transformacija – mano poreikių ir norų kaip moters. Manau, kad visi linkę laikytis įsikibę to, kas jiems prieš akis, bet kai atveri savo mintis ir sau pasakai, kad nori to, kas geriausia man pačiai ir mano dukrai, privalai su tuo susitaikyti, kad ir kaip tai atrodytų“, – samprotavo Jenna.

Nepaisant to, kad dar tik pratinasi prie savo „naujo normalaus“ gyvenimo, Jenna į ateitį ir santykius su dukters tėvu žvelgia labai optimistiškai.

„Normalu, kad santykiai pasikeičia ir įgauna naują formą, kuri, tiesą sakant, geresnė abiem pusėms. Ir manau, kad būtent tai visus ir šokiravo – kad skyrybos gali būti pozityvus dalykas. Taip nutiko su mumis“, – sakė ji.

Vyro šešėlyje

15min primena, kad Jenna Dewan ir Channingas Tatumas išgarsėjo suvaidinę kultinėje 2006 metų jaunimo šokių juostoje „Šokis hiphopo ritmu“ („Step Up“).

Filmuodamiesi joje aktoriai (ir labai talentingi šokėjai) įsimylėjo vienas kitą, o 2009 metais susituokė.

Po šio filmo Channingo karjera šovė į aukštumas, jis vienu metu net buvo daugiausiai Holivude uždirbantis aktorius, o Jenna visą tą laiką buvo labiau žinoma tik kaip jo žmona, nuolat likdavusi vyro šešėlyje.

„Scanpix“/AP nuotr./Channingas Tatumas ir Jenna Dewan-Tatum
„Scanpix“/AP nuotr./Channingas Tatumas ir Jenna Dewan-Tatum

Šių metų balandį pora pranešė, kad po beveik devynerių santuokos metų nusprendė išsiskirti.

Pastaruoju metu daugiausiai Jennos Dewan dėmesio, neskaitant dukters, susižeria ypač populiarus šokių Jennifer Lopez prodiusuojamas TV projektas „World of Dance“, kurio vedėja ji yra. Šis šou TV eteryje debiutavo pernai, tačiau buvo palankiai įvertintas žiūrovų ir jau patvirtinta, kad „World of Dance“ sugrįš ir trečiajam sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius