Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audringa Johnny Deppo praeitis: teisme aktorius prisipažino narkotikus išbandęs dar paauglystėje

Su Amber Heard (34 m.) teisme susitikęs Johnny Deppas (58 m.), besibilinėjantis su „The Sun“ leidėjais „News Group Newspapers“ dėl melagingo straipsnio, neigė smurtavęs prieš dabar jau buvusią žmoną, tačiau prisipažino, kad būdamas 14-kos jau buvo pabandęs „visų po saule esančių narkotikų“, prieš daugiau nei porą dešimtmečių nusiaubęs viešbučio kambarį ir papasakojo apie draugystes su pašėlusiais Keithu Richardsu bei Marilynu Mansonu.
Amber Heard, Johnny Deppas
Amber Heard, Johnny Deppas / Vida Press nuotr.

Šios ir daugiau detalių apie garsų Holivudo aktorių Johnny Deppą paaiškėjo pirmąją bylos nagrinėjimo Londone dieną (liepos 7 d.). Jos nagrinėjime dalyvavo ir aktorė, buvusi jo sutuoktinė Amber Heard, kurią Johnny Deppas neigė kada nors mušęs, rašo „Daily Mail“.

Prisimindamas tamsią praeitį, „Karibų piratų“ aktorius itin atvirai papasakojo apie svaiginančių medžiagų vartojimą ir atskleidė, jog pirmą kartą nervus atpalaiduojančių vaistų pabandė būdamas dar paauglys.

Jis taip pat papasakojo apie draugystes su „The Rolling Stones“ žvaigžde Keithu Richardsu (76 m.), kurį aktorius apibūdino kaip „draugą ir ikoną“, bei labai artimus santykius su amerikiečių autoriumi Hunteriu S.Thompsonu bei dainininku Marilynu Mansonu, su kuriuo jis prisipažino vartojęs narkotikų.

Bylos nagrinėjime Johnny Deppas taip pat kalbėjo apie 1995-ųjų įvykį viename Niujorko viešbutyje, kai neva stebint tuometinei mylimajai Kate Moss, su kuria jis buvo susipykęs, (nors iš tikrųjų, pagal Johnny Deppo parodymus, jį užvaldė pyktis dėl draugo apgavystės, o modelis tuo metu giliai miegojo kitoje patalpoje) jis nusiaubė kambarį, pridarydamas žalos už daugiau nei 10 tūkst. dolerių, bei naktį, kai jo naktiniame klube Holivude mirė aktorius Riveris Phoenixas.

Vėl pasiteiravus jo apie psichotropinių medžiagų vartojimą ir kaip jis jomis susidomėjo, Johnny Deppas prisipažino, kad pažintis su jomis prasidėjo jo mamai paprašius parnešti „vaistų nuo nervų“.

„Mano mama paprašydavo manęs parnešti tablečių nuo nervų ir vieną jų išgėrus supratau, kad tai vienintelis būdas skausmui numalšinti“, – atvirai kalbėjo aktorius.

„Mane visada domino kontrkultūra, daugybė mano literatūros didvyrių, tarp kurių (Geoffrey) Chauceris, priklausomas nuo opiumo, ir Thomas De Quincy, „Confessions of and English Opium Eater“ autorius, taip pat tuo domėjosi“, – tęsė jis ir pridūrė, kad 2005-aisiais miręs Hunteris S. Thompsonas taip pat buvo jo „dievaitis“.

Pasiskolinęs mirusio autoriaus citatą „Nemėgstu propaguoti narkotikų, alkoholio, smurto ar beprotybės kitiems, bet man tai visada padėdavo“, Johnny Deppas prajuokino sėdėjusius teismo salėje.

1998 m. filme „Fear and Loathing In Las Vegas“ rašytoją įkūnijęs Johnny Deppas taip pat atskleidė išleidęs daugiau nei 5 mln. dolerių, kad iš patrankos iššautų bičiulio pelenus.

„Hunteris S. Thompsonas buvo mano dievaitis. Jis liaupsino psichodelinių vaistų dorybes“, – pakartojo aktorius.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas
Vida Press nuotr./Johnny Deppas

Jo taip pat buvo teiraujamasi apie tragiškai Riveriui Phoenixui pasibaigusią naktį, jam perdozavus heroino garsiame „Vaper Room“ Johnny Deppui priklausiusiame naktiniame klube.

„Jis mirė ant šaligatvio šalia mano klubo. Kaip suprantu, Riveris pasijuto nemaloniai, jis pradėjo prakaituoti ir išėjo pro duris. Patekęs laukan jis sukniubo“, – atskleidė Johnny Deppas.

Kaip vieną savo didvyrį aktorius įvardijo ir „The Rolling Stones“ gitaristą Keithą Richardsą. „Keithas Richardsas man buvo kaip pavyzdys. Jis vienas mėgstamiausių mano gitaristų ir puikus pavyzdys, taip“, – kalbėjo teisme jis, pridūręs, kad su minėtuoju, Hunteriu S. Thompsonu ir Marilynu Mansonu jis palaikė „labai artimus“ ryšius.

Prižadėjęs nemeluoti, Johnny Deppas patvirtino ir tai, jog kadaise anglų aktoriui Paului Bettany (49 m.) jis yra davęs kokaino. „Jei jis jausdavosi neramiai ar nemaloniai, duodavau jam tai, ko prašydavo“, – sakė jis.

„Ar duodavote ir kokaino?“ – pasiteiravo aktoriaus „The Sun“ atstovaujanti advokatė Sasha Wass.

„Taip, ponia“, – atsakė Johnny Deppas.

Paliesta buvo ir aktoriaus problema su alkoholiu. Anksčiau užsienio spaudoje buvo pasirodęs ne vienas pranešimas, kuriame cituojama drauge su Johnny Deppu filme „Fear and Loathing In Las Vegas“ nusifilmavusios aktorės Ellen Barkin žodžiai, jog jis kartą viešbutyje į sieną metė prabangaus vyno butelį ir piktnaudžiavo šiuo alkoholiniu gėrimu taip stipriai, jog jam per mėnesį išleisdavo maždaug 30 tūkst. dolerių. Aktorius tai paneigė pataisydamas, jog suma yra gerokai didesnė, bet pridūrė, jog įsigytą vyną jis gerdavo ne vienas.

Vida Press nuotr./Amber Heard su seserimi Whitney Heard (kairėje) ir advokate Jennifer Robinson (dešinėje)
Vida Press nuotr./Amber Heard su seserimi Whitney Heard (kairėje) ir advokate Jennifer Robinson (dešinėje)

Tiesa, po skyrybų su buvusia partnere Vanessa Paradis Holivudo žvaigždė atsisakė alkoholio. Kaip įrodymą, kad ilgą, bet kiek tiksliai – neaišku, laiką Johnny Deppas buvo blaivus, Sasha Wass perskaitė 2012-aisiais serui Eltonui Johnui rašytą el.laišką, pavadinimu „100 dienų“.

Johnny Deppas taip pat prieš susirinkusiuosius į teismo posėdį paneigė kada nors mušęs Amber Heard, kaip rašė „The Sun“, kuriam ir aktorius ir iškėlė ieškinį, mat jam toks elgesys yra „nesuvokiamas“,. Aktorius pabrėžė, jog yra kilęs iš pietų, kur galantiškumas yra „labai svarbus“.

DAUGIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA: Holivudo žvaigždė Johnny Deppas teisme neigia smurtavęs prieš buvusią žmoną

TAIP PAT SKAITYKITE: Amber Heard prisipažino smurtavusi prieš buvusį sutuoktinį Johnny Deppą: mėtė į jį puodus ir vazas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius