Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl celiulito sukritikuota Kim Kardashian parodė, kokių rezultatų pasiekė sportuodama

Balandį internete išplito nuotraukos iš atostogų Meksikoje, neva demaskavusios „tikrąją“ Kim Kardashian (36 m.) figūrą – tada žvaigždės celiulitą ir kūną apkalbėjo kas tik netingėjo. Tačiau vėliau Kim prisipažino, kad po tų nuotraukų ji stačia galva nėrė į sportą – dabar garsi moteris jau didžiuodamasi demonstruoja per penkis mėnesius pasiektą stulbinantį rezultatą.
Kim Kardashian parodė, kaip pasikeitė jos kūnas per penkis mėnesius trukusių treniruočių
Kim Kardashian parodė, kaip pasikeitė jos kūnas per penkis mėnesius trukusių treniruočių / Vida Press nuotr.

Praėjus penkiems mėnesiams nuo garsiųjų nuotraukų, Kim Kardashian ir vėl išdrįso pasirodyti su bikiniu – šią savaitę ji smagiai leido laiką Malibu paplūdimyje kartu su savo drauge ir asistente Stephanie Shepherd.

Vintažinis Kim Kardashian bikinis, kurį Tomas Fordas sukūrė „Gucci“ mados namams dar dešimtajame dešimtmetyje, išryškino jos stangrų kūną ir raumenis: ne veltui ji viename iš naujausių interviu žurnalui „Allure“ gyrėsi, kad šiuo metu yra pačios geriausios formos – geresnės, nei kada nors buvo anksčiau.

Vida Press (DPXIMAGES) nuotr./Kim Kardashian su drauge Stephanie Shepherd
Vida Press (DPXIMAGES) nuotr./Kim Kardashian su drauge Stephanie Shepherd

Tos nuotraukos, apie kurias kalbama, darytos balandžio pabaigoje Meksikoje, kur Kim Kardashian kartu su draugių būreliu šventė sesers Kourtney Kardashian gimtadienį. Merginų kompanija leido laiką paplūdimyje ir tai tapo puikia proga paparacams padaryti daugybę pikantiškų kadrų.

O tie kadrai užkūrė tikrą audrą internete: žmonės vienas per kitą ėmė aptarinėti Kim Kardashian figūros netobulumus ir piktinosi, esą ji tik apgaudinėja gerbėjus – visi jos kūno trūkumai paslepiami po drabužiais, o socialiniuose tinkluose publikuojamos atviros jos nuotraukos yra retušuotos, kad paslėptų celiulitą. Ir šitaip ji tik sukuria iliuziją, neva jos kūnas – tobulas.

Vida Press (DPXIMAGES) nuotr./Kim Kardashian su drauge Stephanie Shepherd
Vida Press (DPXIMAGES) nuotr./Kim Kardashian su drauge Stephanie Shepherd

Birželio pabaigoje Kim Kardashian pati prakalbo apie tas nuotraukas – ji televizijos laidoje „The View“ pripažino, kad tuo metu buvo tikrai ne pačios geriausios formos, tačiau internete išplitę kadrai esų buvo pakoreguoti, jog specialiai išryškintų visus jos figūros trūkumus.

„Pamačiau tas siaubingas savo nuotraukas, kai buvau Meksikoje, žmonės fotošopino ir ryškino jas, – laidoje pasakojo Kim. – Na, aš (tada) tikrai nebuvau pačios geriausios formos. Nebuvau sportavusi tris mėnesius – turėjau dvi gimdos operacijas... Jau ir taip nesijaučiau gerai dėl to, kaip atrodau, o tada žmonės ėmė ryškinti tas nuotraukas gerokai pablogindami realų vaizdą, ir jos ėmė plisti. Tada pagalvojau: „Gerai, metas susiimti“.

Vida Press nuotr./Nuotraukos iš šių atostogų Meksikoje Kim Kardashian privertė stačia galva nerti į sportą
Vida Press nuotr./Nuotraukos iš šių atostogų Meksikoje Kim Kardashian privertė stačia galva nerti į sportą

Realybės šou žvaigždei šis įvykis tapo spyriu į užpakalį – po patyčių lavinos ji nusprendė susigrąžinti savo ankstesnes kūno formas ir tai ją privertė iš naujo atrasti ir pamilti sportą.

„Kiekvieną rytą keliuosi tarp pusės penkių ir šešių ir sportuoju, iki kol prabunda mano vaikai. Kiekvieną dieną sportuoju po pusantros valandos“, – apie naują rutiną pasakojo Kim.

Štai atostogų Meksikoje nuotraukos, po kurių Kim Kardashian ir sulaukė kritikos dėl celiulito:

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian sidabrinių plaukų šukuosena – ne perukas: transformacija truko 17 val.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian provokacija: perregimos tamprės nepaliko vietos vaizduotei

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius