Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dėl meilės atsisakė svajonės: prieš tapdama hercogiene Kate Middleton norėjo sukurti verslą

Kam tik nesiryžtama dėl meilės. Kartais dėl jos žmonės nukeliauja į kitą pasaulio kraštą, kiti dėl meilės ryžtasi drastiškiems gyvenimo būdo pokyčiams. Tuo metu Kembridžo hercogienė Kate Middleton, prieš tapdama princo Williamo, būsimo Anglijos karaliaus, žmona, atsisakė savo svajonių karjeros, rašo Express.co.uk.
Kate Middleton ir princas Williamas
Kate Middleton ir princas Williamas / „Scanpix“ nuotr.

Kiek anksčiau šį mėnesį K.Middleton šventė savo 38-ąjį gimtadienį. Džiugią tos dienos nuotaiką šiek tiek apkartino netikėtas princo Harry ir Meghan Markle pareiškimas, kad juodu atsiskiria nuo karališkosios šeimos. Finansiškai nepriklausomais siekiantys tapti Sasekso hercogai turės rasti būdą, kaip gauti pajamų. Kalbama, kad vieną kitą darbo pasiūlymą jiems ruošia „Netflix“, be abejo, jie bandys išnaudoti ir savo prekinį ženklą „Sussex Royal“.

Tuo metu K.Middleton ir toliau visu etatu dirba ir dirbs karališkajai šeimai (kol kas apie panašius planus atsisakyti aukštų karališkosios šeimos titulų nekalbama) bei palaipsniui perims vis svarbesnes būsimo šalies vadovo žmonai tinkamas pareigas. Tačiau, kaip 2010-aisiais „Daily Mail“ pasakojo karališkosios šeimos komentatorė Katie Nicholi, prieš tapdama hercogiene ji svajojo apie karjerą kiek netikėtoje srityje ir, jei ne pasaulį nudžiuginęs pranešimas, K.Middleton vardą galbūt girdėtume kiek kitokiame kontekste – konditerijoje.

„Paskatinta sulauktos kritikos, kad ji niekur nedirba visu etatu ir siekdama atsikratyti pravardės „lūkuriuojanti Katie“ („Waity Katie“), ji slapta pradėjo ruošti planus su broliu Jamesu sukurti verslą. Juodu nori atidaryti prabangią tortų parduotuvę Čelsyje“, – prieš dešimtmetį atskleidė K.Nicholi ir pridūrė, kad tada 28-erių Catherine jau buvo pradėjusi ieškoti tobulos vietos parduotuvei.

Siekdama išsiaiškinti kuo daugiau informacijos apie galimus konkurentus, hercogienė net apsilankė toje pačioje gatvėje buvusioje kepyklėlėje, kurioje užsisakė po vienetą visų rūšių tortų.

„Ji juokavo išbandanti konkurentus, kas buvo tiesa. Jamesas mano, kad paklausa prabangiai tortų parduotuvei, kurioje taip pat galima įsigyti visų tortų gamybai namuose reikalingų daiktų, yra. Juodu tikisi apie tai pranešti šią vasarą, nors prie prekystalio ji stovėti nesiruošia“, – tęsė šaltinis.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kate Middleton
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kate Middleton

Tuo pat metu Catherine puse etato dirbo savo tėvų internetinėje kompanijoje „Party Pieces“, o Williamas tarnavo Karališkosiose oro pajėgose, tad pora santykius puoselėjo per atstumą. Kaip rašo Express.co.uk, tada dar tik būsima hercogienė buvo pasiryžusi Berkšyrą iškeisti į Londoną ir ten siekti savo svajonės, tačiau šiuos planus sugriovė tų pačių metų spalio mėnesį įvykusios jos ir princo Williamo sužadėtuvės.

Praėjus dešimtmečiui K.Middleton aistra tortams niekur nedingo ir tai jį įrodė dalyvaudama kalėdinėje kanalo BBC specialioje kulinarinėje laidoje „A Berry Royal Christmas“, kur su sutuoktiniu Williamu varžėsi, kuris jų, stebint gerbiamai šalies kepėjai Mary Berry, pagamins geresnį kalėdinį desertą.

„(Kate) puikiai dekoruoja ir, kaip visos mamos, savo vaikams per gimtadienius kepa tortus“, – hercogienės sugebėjimus gyrė M.Berry.

„Scanpix“/AP nuotr./Kate Middleton, princas Williamas, Nadiya Hussain ir Mary Berry
„Scanpix“/AP nuotr./Kate Middleton, princas Williamas, Nadiya Hussain ir Mary Berry

„Mėgstu kepti tortus. Tapo tradicija, kad dirbu iki vidurnakčio su absurdiškais kiekiais tešlos ir glajaus, kurio visada prisigaminu per daug. Bet man tai patinka“, – laidoje pasakojo hercogienė.

Kad jai itin patinka konditerija, o ypač – tortai, K.Middleton įrodė ir per savo vestuves. Prieš porą metų žurnalui „Town & Country“ Kembridžo hercogų vestuvėms tortą kepusi Fiona Cairns atskleidė, jog K.Middleton itin daug prisidėjo prie jo gaminimo.

„Galima teigti, kad tai Kate sukūrė tortą, nes ji aiškiai žinojo, ko nori ir ko ne. Ji pristatė visas idėjas“, – sakė konditerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius