Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dramomis, tvirkinimais vaikystėje ir trumpomis santuokomis paženklintas Pamelos Anderson gyvenimas

Išgirdę Pamelos Anderson vardą, daugelis ją įvardija kaip vieną seksualiausių buvusių „Playboy“ modelių, serialo „Gelbėtojai“ žvaigždę. 52-ejų moteris garsėja ir aistringais romanais su garsiais pasaulio vyrais. Tačiau tik nedaugelis nutuokia, koks sunkus ir traumuojančiomis patirtimis pažymėtas buvo jos gyvenimas prieš jai išgarsėjant.
Modelis, aktorė Pamela Anderson
Modelis, aktorė Pamela Anderson / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Dar 2014-aisiais Kanų kino festivalyje Pamela Anderson atskleidė, kad vaikystėje ji buvo tvirkinama vieno jai artimiausių žmonių.

„Mano vaikystė nebuvo lengva. Nepaisant to, kad turėjau mylinčius tėvus, nuo šešerių iki dešimties metų buvau tvirkinama auklės“, – 200 žmonių auditorijai atvirai papasakojo moteris.

Tačiau tai ne vienintelis gilius psichologinius randus jai palikęs įvykis. Praėjus keliems metams, kai Pamelai Anderson buvo 12-ka, ji buvo išprievartauta pažįstamo asmens.

„Nuėjau į savo draugės vaikino namus. Kol ji buvo užsiėmusi, vaikino vyresnysis brolis užsimanė mane pamokyti žaisti „Nardų“ žaidimo, kuris vėliau perėjo į nugaros masažą, o tada aš buvau išprievartauta – tai buvo mano pirmoji heteroseksuali patirtis, – pasakojo Pamela Anderson. – Jam buvo 25-eri, man – 12.“

„Scanpix“ nuotr./Aktorė Pamela Anderson konferencijoje pristato naują socialinį tinklapį FrogAds.com Holivude, Kalifornijoje.
„Scanpix“ nuotr./Aktorė Pamela Anderson konferencijoje pristato naują socialinį tinklapį FrogAds.com Holivude, Kalifornijoje.

Ne ką lengvesnis buvo ir jos gyvenimas atokiame Ladysmith miestelyje Kanadoje – Pamelos Anderson tėvas buvo alkoholikas, o jos motina – padavėja, dirbusi dviejose darbovietėse, kad tik išlaikytų šeimą.

Seksualinę prievartą garsi aktorė ir modelis patyrė ir paauglystėje. Kaip rašo „The Sun“, jos vidurinės mokyklos vaikinas suorganizavo grupinį merginos išprievartavimą.

„Jis nusprendė, kad būtų linksma mane išprievartauti su šešiais draugais, – pasakojo ji. – Norėjau dingti nuo šios žemės. Tai reiškė, kad man tapo sunku pasitikėti žmonėmis.“

Tamsią praeitį pamiršti norinčiai Pamelai Anderson nesisekė ir meilės fronte – kai kurie jos santykiai taip pat buvo pažymėti smurtu, prievarta ir dramomis.

„Šiurkštus“ mylimasis iš vaikystės

Su vienu iš savo vaikinų, vaikystėje į akį kritusiu Tyrone’u Andersonu, Pamela Anderson susipažino Robb Road mokykloje Kanadoje. Atskleidus, kad paauglystėje (1981-aisiais) ji buvo išprievartauta, vyras paprašė moters pasakyti policijai nusikaltėlio tapatybę, baiminantis, kad dėl to bus apkaltintas jis.

„Mail Online“ Tyrone’as Andersonas yra sakęs, kad su Pamela Anderson yra elgęsis „šiurkščiai“, tačiau pridūrė, jog su juo ji jautėsi saugi, taip pat neigė, kad yra kaip nors susijęs su minėtu išprievartavimu.

Vida Press nuotr./Serialo „Gelbėtojai“ aktoriai (1993 m.)
Vida Press nuotr./Serialo „Gelbėtojai“ aktoriai (1993 m.)

Baigę mokyklą, pora drauge gyveno maždaug metus. Jųdviejų santykiai nutrūko Pamelai Anderson nusprendus išvykti į Los Andželą siekti išgarsėjimo. Kaip žinote, tai padaryti jai pavyko – jau 1989-aisiais Pamela Anderson buvo tituluojama sekso simboliu, pasirodė ant „Playboy“ viršelio, o po trejų metų suspindėjo ir Holivude, gavusi legendinį vaidmenį seriale „Gelbėtojai“.

Su smurtautoju susituokė po 96 valandų

Su grupės „Mötley Crüe“ būgnininku Tommy Lee Pamela Anderson susipažino Naujųjų metų sutikimo vakarėlyje. Juodu vienas kitam į akį krito greitai ir labai stipriai, mat praėjus vos 96 valandoms po jų pirmojo pasimatymo, 1995 metų vasario 19 d. privačioje ceremonijoje paplūdimyje juodu susituokė.

Po kelių mėnesių į internetą buvo nutekinta garsioji poros sekso vaizdajuostė, o 1996 metais, gimus jų pirmajam sūnui Brandonui, Pamela Anderson paprašė sutuoktinio skyrybų. Atskirai juodu ilgai nebuvo – susitaikę jie susilaukė dar vienos atžalos, sūnaus Dylano (gimė 1997 m. gruodį), bet tai neišsprendė visų poros problemų.

Po poros mėnesių, kaip skelbiama, Tommy Lee užpuolė Pamelą Anderson, sugriebė ją ir spardė. Vyras buvo sulaikytas ir nuteistas už grotų praleisti pusmetį. Modelis antrą kartą vyrui įteikė skyrybų dokumentus, tačiau po to juodu dar ne kartą buvo atnaujinę santykius.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson su pirmuoju vyru Tommy Lee (1995 m.)
Vida Press nuotr./Pamela Anderson su pirmuoju vyru Tommy Lee (1995 m.)

Pamela Anderson taip pat teigė, kad dėl to, jog su Tommy Lee dalijosi tatuiruočių adatomis, ji užsikrėtė hepatitu C. Tiesa, 2015-aisiais liga moteriai išgydyta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eksperimentiniam gydymui pasiryžusi Pamela Anderson pasveiko nuo hepatito C

Pamelos Anderson sūnus susimušė su tėvu: vienam konfliktas baigėsi ligoninėje, kitam – areštinėje

Įsiūtis dėl filmo

Netrukus po to, kai 2001-aisiais Pamela Anderson atšaukė sužadėtuves su modeliu Marcusu Schenkebergu (šie santykiai laikomi vienais paslaptingiausių garsios moters gyvenime), jos širdį užkariavo kitas blogiukas – reperis Kid Rock.

Dainininkas nepastovius santykius su išraiškingų formų modeliu televizijos laidų vedėjui Howardui Sternui apibūdino taip: „Žinojau, kad viryklė karšta, todėl ir norėjau ją paliesti ranka.“

Po pirmojo išsiskyrimo 2003 metais, juodu, kaip nenuostabu, susitaikė ir 2006-ųjų liepą atšoko vestuves, trukusias vos kelis mėnesius.

Sklinda gandai, kad skyrybos įvyko, nes Pamela Anderson pasirodė Sachos Barono Coheno filme „Boratas“, kuris, kaip teigiama, labai nepatiko jos sutuoktiniui. Draugaudama su Kid Rock „Gelbėtojų“ žvaigždė taip pat atskleidė patyrusi persileidimą.

Seksas su smurtu ir įžeidinėjimai

Trečiu (ir ketvirtu) Pamelos Anderson vyru tapo amerikietis pokerio žaidėjas Rickas Salomonas, geriau žinomas kaip vienas Paris Hilton sekso vaizdajuostės herojų.

AOP nuotr./Pamela Anderson ir Rickas Salomonas Danijoje
AOP nuotr./Pamela Anderson ir Rickas Salomonas Danijoje

Su modeliu jis susituokė 2007-aisiais, o po to dar ir 2014-aisiais. Nors juodu jau nebe kartu, teigiama, kad vyras vis dar myli Pamelą Anderson. Šis moters mylimasis patiko ir jos dviem sūnums Brandonui ir Dylanui. Šaltinis „The Sun“ sakė, kad jie maldauja mamos atnaujinti su juo santykius.

Tuo tarpu priežastys, kodėl Rickas Salomonas ir Pamela Anderson išsiskyrė – neaiškios. Vienur teigiama, kad juodu buvo „nesuderinami seksualiai“, kitur, kad vyras turi problemų su priklausomybėmis ir nuo sutuoktinės slėpė pokerio laimėjimus. Tačiau teisiniuose dokumentuose, paviešintuose po skyrybų, neva rašoma, kad Pamela Anderson prašymu Rickui Salomonui buvo skirta apribojanti nutartis, mat jis sekso metu bandė moterį smaugti ir įžeidinėjo ją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pamela Anderson reikalauja savo dalies nuo vyro pokeryje laimėtų 40 milijonų dolerių

Kaltinimai „dvigubu gyvenimu“

2017-aisiais, po ketvirtos nesėkmingos santuokos, Pamela Anderson pradėjo susitikinėti su net 19 metų už ją jaunesniu profesionaliu futbolininku Adilu Rami. Atrodė, kad moteris pagaliau rado jai skirtą žmogų, tačiau praėjus vos porai metų savo sekėjams instagrame modelis pranešė, kad mylimasis gyvena „dvigubą gyvenimą“.

Pamela Anderson tikino, kad Adilas Rami jai buvo neištikimas su 37-erių buvusia žmona Sidonie Biemont, tačiau prancūzas tai paneigė. Nepaisant to, pora prieš metus išsiskyrė.

„Scanpix“ nuotr./Adilas Rami ir Pamela Anderson
„Scanpix“ nuotr./Adilas Rami ir Pamela Anderson

Vyru pabuvo trumpai

Paskutiniu jos sutuoktiniu buvo Jonas Petersas – 22 metais už aktorę vyresnis Holivudo prodiuseris. Prieš 30 metų draugavę, juodu santykius atnaujino po Pamelos Anderson skyrybų su futbolininku, bet ne tik juos atnaujino, o ir susituokė privačioje ceremonijoje Malibu.

Deja, kaip ir ankstesnės aktorės santuokos, ši iširo vos po dviejų savaičių.

VIDEO: Pamela Anderson – paskutinė nuoga „Playboy“ gražuolė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius