Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Energingi šokiai Britney Spears baigėsi skaudžiai: pasidalijo akimirka, kai lūžo pėda

Popmuzikos princesė socialiniuose tinkluose su savo milijoniniu sekėjų būriu dalijasi įvairiais kadrais iš asmeninio gyvenimo. Tačiau naujausias dainininkės paviešintas vaizdo įrašas jį peržiūrėjusius privers susiraukti – ne iš pykčio ir šleikštulio, o iš skausmo. B.Spears įkėlė trumpą šokių vaizdo įrašą, kuriame įamžinta akimirka, kai ji susilaužė pėdą.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

„Nešokau pusmetį, tad šioje vietoje jau buvau uždususi, – šalia jo rašė atlikėja. – Ir tiaip, žinau, esu basa. Nesijuokite, bet taip geriau pėdos sukimba su žeme.“

Energingo šokio pagal grupės „Kings of Leon“ dainą „Sex on Fire“ pabaigoje B.Spears netikėtai suklumpa ant žemės, pasigirdus garsiam pokštelėjimui. Kaip rašė pati atlikėja, tai akimirka, kai jai lūžo pėda.

„P.S. Galite girdėti, kaip lūžta mano pėda. Atleiskite, kad taip garsiai!!!!!“ – tęsė B.Spears.

Vaizdo įrašą peržiūrėjo jau daugiau nei 4.5 mln. internautų. B.Spears sulaukė nemažai paguodos žinučių iš gerbėjų, kurių ne vienas teigė pažįstantys skausmą, kurį patyrė ir jų dievaitė.

„O, Dieve, Brit. Susilaužiau pėdą tokiu pat būdu, tik buvo mažiau plaukų purtymo ir daugiau verkimo“, – rašė vienas gerbėjas.

Kiek anksčiau B.Spears pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jos pėda – jau gipse. Dabar aišku, dėl kokių priežasčių ją teko sutvirtinti gipsu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius