Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgą santuoką Sasekso hercogams pranašaujantys ženklai – privatumo vertinimas, patirtis

Vis kuriami filmai ir pasakos apie princus ir princeses įrodo vieną: žmonėms romantiškų meilės istorijų apie kilminguosius niekada negana. Tačiau turbūt geriausia viso to dalis yra ta, kad tokia meilė egzistuoja ne tik pasakose. Princas Harry ir Meghan Markle – viena tų porų, apie kurią skaityti ir kuria žavėtis neatsibosta.
Princas Harry ir Meghan Markle vizito Australijoje metu
Princas Harry ir Meghan Markle vizito Australijoje metu / Vida Press nuotr.

Šiandien, gegužės 19 d., princas Harry ir Meghan Markle mini trečiąsias vestuvių metines. Nors iki Sasekso hercogo močiutės Elizabeth II ir jos neseniai mirusio sutuoktinio princo Philipo jaunai šeima dar toli – karalienės santuoka trūko daugiau nei septynis dešimtmečius – juodu demonstruoja daugybę ilgą ir laimingą vedybinį gyvenimą įrodančių ženklų.

Skubėti nėra kur

Taip pat kaip greitai vienas kitą įsimyli, taip pat greitai pasakose princai ir princesės iškelia vestuves. Ekspertai teigia, kad norint, jog po kelerių metų nereikėtų rūpintis skyrybų reikalais, santykiuose skubėti nereikėtų.

„Kadangi princas Harry ir Meghan Markle santykių pradžioje savo privatumą labai saugojo, nėra tiksliai žinoma, kada jie užsimezgė, bet teigiama, kad prieš susižadėdami jie draugavo daugiau nei metus.

Per tą laiką jie spėjo ir drauge paatostogauti, ir puikiai susitvarkė gyvendami skirtinguose žemynuose – tai ženklai, kad juodu turi tai, ko reikia ilgai santuokai“, – „Wedding Wire“ sakė apdovanota autorė Racheline Maltese.

Nieko nenuslepianti kūno kalba

Dar pirmojo oficialaus bendro Sasekso hercogų interviu iškart po jųdviejų sužadėtuvių metu tapo aišku, kad šie du žmonės vienas kitą be galo įsimylėję. Ir yra pasiryžę vienas kito kompanija mėgautis ilgai.

Princas Harry ir Meghan Markle kalbėdami nesivaržė, sėdėjo arti vienas kito ir net juokavo vienas apie kitą. Pora demonstravo dėkingumą už galimybes, kurias jiems suteikė jų statusai, bet labiausiai džiaugėsi privačiomis ir kasdienėmis santykių akimirkoms – tomis, kurių liudininkais yra tik jiedu.

Panašios šeimos istorijos

Ne tik meilė šunims, bet ir panašios šeimos istorijos sieja šią porą. Tiek princo Harry, tiek Meghan Markle tėvų santuokos baigėsi skyrybomis. Vien tai gali tapti amžiams juodu susiejusiu dalyku, kurio savo santykiuose jie bandys išvengti.

Vida Press nuotr./Meghan Markle ir princo Harry vestuvės
Vida Press nuotr./Meghan Markle ir princo Harry vestuvės

Patirtis

Nors niekada nebuvo vedęs, princas Harry turėjo keletą rimtų romanų, kurie galėjo būti pratęsti sužadėtuvėmis, o Meghan Markle kadaise buvo ištekėjusi už filmų prodiuserio Trevoro Engelsono. Be to, Sasekso hercogai susituokė ne būdami naivūs 20-mečiai, o patirties prikaupę 30-mečiai.

Princo Harry motina princesė Diana buvo vos 20 metų amžiaus, kai ištekėjo už 33-ejų princo Charleso. Tai – didelis kontrastas, lyginant su tuo, kad Meghan Markle prie altoriaus žengė būdama 36-erių – žinodama, kokio gyvenimo partnerio nori, o princas Harry – 33-ejų, jau išsilakstęs ir nė trupučio neišgyvenantis dėl to, kad ves vyresnę moterį.

Stiprus vienas kito palaikymas

Britų ir amerikiečių bulvarinė spauda šią porą ir jų santykius aprašinėjo iš visų kampų. Buvusi aktorė ir karališkosios šeimos narys prie tokio dėmesio yra pratę, bet tai nereiškia, kad melagingą apie juos skleidžiamą informaciją arba pažeidžiamą privatumą jie pateisina.

Ne kartą vienas kito ginti stojo tiek Harry, tiek Meghan. Mylimo žmogaus vieno Meghan nepaliko ir vyrui nusprendus atsiskirti nuo karališkosios šeimos. Tvirtiems santykiams ir tokiems, kurie skaičiuotų ne vieną dešimtmetį, abipusis palaikymas labai svarbus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius