Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Instagram“ modelis Rosanna Arkle pataria, kaip sulaukti sėkmės soc. tinkluose ir uždirbti tūkstančius

Socialinių tinklų eroje išvaizdžios merginos tampa „Instagram“ modeliais ir solidžiai uždirba fotografuodamos savo kasdienybę bei reklamuodamos įvairiausius produktus. Kuo populiaresnis esi ir turi daugiau sekėjų, tuo daugiau ir uždirbi. Viena iš tokių „Instagram“ žvaigždžių, Rosanna Arkle, pasidalijo savo patarimais su norinčiais užsidirbti iš veiklos socialiniuose tinkluose.
Rosanna Arkle
Rosanna Arkle / „Instagram“ nuotr.

28-erių Rosanna Arkle iš Naujosios Zelandijos, jau kuris laikas gyvenanti Australijoje, turi 3,1 mln. sekėjų ir už reklaminį įrašą uždirba po 3 tūkst. dolerių. „Instagram“ dėka mergina nusipirko namą ir gali sau leisti keliauti daugiau, nei kada nors manė galėsianti.

Šviesiaplaukė gražuolė portalui „The Gold Coast Bulletin“ papasakojo, kaip jai pavyko praplėsti savo sekėjų ratą ir dabar ji gali pragyventi vien iš veiklos socialiniuose tinkluose.

„Pačioje pradžioje aš neturėjau tikslo susirasti sekėjų, bet visada jaučiau aistrą fotografuotis, – pasakojo ji. – Nusistatydavau laikmatį fotoaparate – kartais vis dar taip darau – ir pasidarydavau mažytes fotosesijas namuose, nes man tai patiko.“

Prieš aštuonerius metus Rosanna persikėlė gyventi į Australiją ir ten sulaukė pasiūlymo filmuotis realybės šou „The GC“ apie jaunimą iš Naujosios Zelandijos, kuris gyvena ir dirba Australijoje. Po šio šou mergina mano tapusi populiari socialiniuose tinkluose, tačiau jis baigėsi prieš dvejus metus, o Rosannos populiarumas tik dar labiau išaugo.

Rosanna sako, kad norintiems išgarsėti „Instagram“ tinkle svarbu investuoti į gerą fotoaparatą, turintį „Wi-Fi“ funkciją – taip galima iš karto pasidarius nuotrauką ją persiųsti į telefoną ir publikuoti. Taip pat geras fotoaparatas reikalingas tam, kad nuotraukos kokybė būtų kaip įmanoma geresnė.

Siekiant pagausinti savo sekėjų ratą, labai svarbus ir laikas, kada publikuojamos nuotraukos – anot Rosannos, pats geriausias yra nuo 6.30 iki 9 val. ryto.

GOOD MORNING ☀️ Is it even morning where you are? Let me know where you are from? ????????????????????

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Merginos nuomone, dar vienas svarbus veiksnys, didinantis populiarumą – tiesioginis bendravimas su savo sekėjais. Pavyzdžiui, Rosanna pataria jų paklausti paprastų klausimų kaip „Norėčiau sužinoti, iš kur yra visi mano sekėjai, pasisakykite komentaruose“ arba „Pažymėkit draugą, kuriam patinka ananasai“.

O tai, kiek sugebėsi uždirbti iš „Instagram“, labiausiai priklauso nuo sekėjų skaičiaus.

„Iš tikrųjų įkainiai už įrašą priklauso nuo to, kiek sekėjų turi, – sakė ji. – Tačiau standartas yra 0,1 proc. nuo turimo sekėjų skaičiaus.“

Nors ir yra „Instagram“ žvaigždė, Rosanna sako esanti paprasta mergina kaip ir kitos – vedžioja savo šunis, eina į sporto salę, gaminasi valgyti ir žiūri „Netflix“.

This heat is almost unbearable ???????? Please weather gods give us a storm and get it over with!! ????????????

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Loving @BrighterWhite's teeth whitening kit! Amazing results with 0 teeth sensitivity! ???????????? #BrighterWhite

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius