Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Boweris švenčia blaivybės sukaktį: atskleidė, kiek metų nevartoja alkoholio

Serialo „Stranger Things“ (liet. „Keisti dalykai“ ) žvaigždė Jamie Campbellas Boweris švenčia dar vienus blaivybės metus. Aktorius jau virš 7-erių metų yra atsisakęs alkoholio. Šia proga jis atvirai pasakojo, kaip anksčiau turėta priklausomybė buvo paveikusi jo psichinę sveikatą.
Jamie Campbellas Boweris
Jamie Campbellas Boweris / Scanpix nuotr.

Septyneri metai su puse – tiek laiko aktorius Jamie Campbellas Boweris iš savo gyvenimo yra išbraukęs alkoholį.

„Prieš 12-ka su puse metų buvau aktyviai priklausomas, – tviteryje rašė 33 metų vyras, – Kenkiau sau ir aplinkiniams, kuriuos mylėjau. Buvo taip blogai, kad galiausiai atsidūriau psichiatrinėje ligoninėje“.

Scanpix nuotr. /Jamie Campbellas Boweris
Scanpix nuotr. /Jamie Campbellas Boweris

Jamie daugiau nei 900 tūkst. savo „Twitter“ sekėjų pasakė: „Dabar jau 7-erius su puse metų esu švarus ir blaivus.“

Aktorius prisipažino, kad per savo gyvenimą dėl alkoholio „padarė daug klaidų“, tačiau pažymėjo, kad „kiekviena diena yra galimybė pradėti iš naujo“ ir „augti“ iš savo praeities.

„Esu dėkingas, kad esu blaivus. Esu toks dėkingas, kad apskritai esu“, – socialiniame tinkle atviravo jis.

Pagesix skelbia, kad aktoriaus gerbėjai atsakė į J.Bowerio tviterio žinutes ir išreiškė pasididžiavimą šiuo žvaigždės atvirumu.

„Ačiū, kad dalijatės savo istorija ir esate žmogus, į kurį kiti lygiuojasi. Labai didžiuojuosi“, – tviteryje rašė vienas sekėjas.

Scanpix nuotr. /Jamie Campbellas Boweris
Scanpix nuotr. /Jamie Campbellas Boweris

„Didžiuojuosi tavimi, Jamie! Reikia tiek daug stiprybės, kad ištvertum kiekvieną dieną. Aš ten buvau. Mes tave mylime ir būsime šalia“, – rašė kitas.

„Taip didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad tu vis dar esi čia ir gali būti pavyzdys mums visiems. Ačiū, kad esi įkvėpimas, jog gyvenimas tikrai gerėja, jei dėl jo kovojame“, – antrino dar vienas aktoriaus gerbėjas.

Sekėjai sveikino J.Bowerį už tai, kad jis dalijasi savo asmeninėmis kovomis su visuomene.

„Vyrams ypač svarbu atvirai kalbėti apie savo kovą su psichikos sveikata. Tai neturėtų būti tabu. Aš ir daug mano šeimos narių patyrėme psichikos sveikatos problemų, todėl galiu su jomis visiškai sutikti“, – rašė vienas jų.

„Stigma vis dar egzistuoja, bet kalbėkimės ir dalinkimės. Gerai, jog įveikėte tuos tamsius laikus ir pasinaudojote savo patirtimi, kad padėtumėte kitiems. Meilė ir pagarba“, – tviteryje rašė aktoriaus poelgį giriantis socialinio tinklo vartotojas.

Vida Press nuotr./Jamie Campbellas Boweris
Vida Press nuotr./Jamie Campbellas Boweris

J.Boweris dar 2019 m. interviu žurnalui „i-D“ kalbėjo ir apie narkotikų atsisakymą. Jis pasidalijo, kad kovojant su priklausomybe jis buvo išmokytas „itin sąžiningai“ kalbėti apie tai, ką jaučia. Nesvarbu ar tai „kaltė, gėda ar baimė“ ir pan.

„Ir tai yra sunkiausia – tiesiog tiksliai išreikšti, ką jauti“, – tada pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius