Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jacko Nicholsono anūkas pasidalijo žiniomis apie viešumoje nebematomo aktoriaus sveikatą

Prieš keletą metų kino mėgėjus šokiravo žinia, kad Jacko Nicholsono kino ekranuose daugiau nebeišvysime – aktorius baigė karjerą. Po to „Švytėjimo“ žvaigždę dar retkarčiais būdavo galima sutikti vienoje jo mėgstamiausių vietų – krepšinio aikštelėje. Ne, sportininku jis netapo, bet labai mėgdavo žiūrėti, kaip kiti mėto krepšį. Deja, pastaruoju metu aktorius nebesutinkamas ir čia. Kas nutiko? Ar J.Nicholsonas susirgo? Į šį klausimą atsakė jo anūkas Duke'as Nicholsonas.
Duke'as Nicholsonas, Jackas Nicholsonas
Duke'as Nicholsonas, Jackas Nicholsonas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Kritiškai vertinamas aktorius J.Nicholsonas dingo iš viešumos ir pastaruosius metus gyvena lyg atsiskyrėlis savo namuose Los Andželo kalvose, rašo Eonline.com. Paskutinį kartą reguliarus krepšinio varžybų žiūrovas šalia aikštelės buvo pastebėtas beveik prieš metus – su sūnumi Ray’umi jis stebėjo mėgstamiausios savo komandos „Lakers“ varžybas. Žinant, kad, kai tik gali, J.Nicholsonas visada krepšinio aikštelėje vykstančias kovas stebi gyvai, jau metus nematytas aktorius gerbėjus privertė sunerimti dėl jo sveikatos.

Tačiau J.Nicholsono anūkas D.Nicholsonas „The Hollywood Reporter“ patikino, kad „Švytėjimo“ žvaigždei nieko blogo nenutiko. „Jis jaučiasi puikiai. Jam 100 proc. (viskas gerai)“, – patikino 20-metis.

Vaikinas pridūrė, kad neseniai visa šeima rinkosi J.Nicholsono namuose Mulholland gatvėje, kur sutiko Padėkos dieną. Tačiau apie šeimą vienijančią aktorystę (Duke’as taip pat tuo užsiima) prie stalo kalbėta nebuvo, mat pati kino legenda apie savo darbą per šeimos susibūrimus diskutuoti vengia.

Vida Press nuotr./Jackas Nicholsonas stebi krepšinio varžybas
Vida Press nuotr./Jackas Nicholsonas stebi krepšinio varžybas

Įspūdinga J.Nicholsono karjera galbūt buvo vienas iš motyvuojančių faktorių, dėl ko D.Nicholsonas nusprendė sekti senelio pėdomis, rašo Eonline.com, bet vaikinas atskleidė, kad aktoriumi jis tapo, galima sakyti, visiškai atsitiktinai.

D.Nicholsonas „The Hollywood Reporter“ pasakojo, kad amerikiečių aktoriaus Valo Kilmerio sūnus Jackas supažindino jį su muzikos vadybininku, pakvietusiu D.Nicholsoną vaidinti vaizdo klipuose. Vėliau jis buvo pakviestas atlikti vaidmenį vis populiarėjančiame seriale „Us“.

Vida Press nuotr./Duke'as Nicholsonas
Vida Press nuotr./Duke'as Nicholsonas

Tuo metu serialo režisierius Jordanas Peele’as nė nenutuokė, iš kokios šeimos yra kilęs D.Nicholsonas, todėl vaikinas keistai pasijuto, režisieriui atrankoje paprašius, kad jis įkūnytų barmeną iš populiariausio jo senelio filmo. Kaip teigiama, būtent šis vaidmuo padėjo jaunam aktoriui gauti vaidmenį seriale.

Tačiau pats D.Nicholsonas to nevadina likimu, o greičiau sutapimu. „Juk „Švytėjimas“ yra vienas geriausių visų laikų siaubo filmų“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius