Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knygą išleis ir princas Harry: joje – pakilimai, nuosmukiai, klaidos ir daugiau

Britų karališkosios šeimos gerbėjai kitąmet savo knygų lentynas galės papildyti dar vieno kilmingojo memuarais. Kaip rašo BBC, šįkart savo gyvenimo istoriją, „klaidas ir išmoktas pamokas“ į knygos puslapius sudės pats princas Harry (36).
Princas Harry
Princas Harry / Vida Press nuotr.

Pranešęs apie susitarimą su leidykla „Penguin Random House“, princas Harry pridūrė, kad memuaruose apžvelgs „pakilimus ir nuosmukius“, o juose pateikta informacija bus „tiksli ir visiškai teisinga“.

Už knygą, pasirodysiančią 2022 m., gautą pelną princas Harry, su žmona Meghan Markle (39) atsisakę karališkųjų pareigų, paaukos labdarai, bet kokiai organizacijai ar kelioms atiteks, tikėtina, nemaža suma, kol kas neatskleidžiama.

Leidykla taip pat nėra linkusi pasidalyti susitarimo su princu, į kurį įeina garsinė knyga ir tarptautinės teisės, detalėmis.

Tiesa, „Page Six“ žiniomis, beveik metus memuarus rašęs ir leidyklai juos tik dabar pasiryžęs parduoti princas Harry gavo nemažą avansą – apie 20 mln. dolerių.

Šaltiniai BBC pranešė, kad apie naują projektą princas Harry kalbėjosi ir su Jungtinėje Karalystėje likusia šeima, tačiau, pasak Sasekso hercogo atstovo, jis nesitiki gauti Bakingamo rūmų leidimo knygai rašyti.

„Rašau ją ne kaip princas, kokiu gimiau, bet kaip vyras, kokiu tapau, – pranešime apie knygą teigė Harry. – Teko nešioti įvairias kepures, tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme, tad viliuosi, kad papasakodamas savo istoriją – pakilimus ir nuosmukius, klaidas ir išmoktas pamokas – padėsiu suprasti, kad nesvarbu iš kur esame kilę, mus sieja daug daugiau dalykų nei galvojame.

Esu be galo dėkingas už galimybę pasidalyti tuo, ką kol kas išmokau per savo gyvenimą ir nekantrauju, kada žmonės iš pirmų lūpų sužinos apie mano gyvenimą viską tiksliai ir visiškai teisingai.“

Princas Harry – ne vienintelis Sasekso hercogų šeimoje išleis knygą. Dar gegužę Meghan Markle pranešė rašanti knygą vaikams, pavadinimu „Bench“.

Teigiama, kad knygą parašyti Meghan Markle įkvėpė jos sutuoktinio Harry ir sūnaus Archie santykiai.

15min primena, kad birželio 4 d. Meghan Markle ir princas Harry susilaukė antros atžalos – dukters Lilibet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius