Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

LeBrono Jameso superstiliukas už 40 tūkst. eurų: gerbėjams užkliuvo „susitraukusios“ kelnės

„Cleveland Cavaliers“ žvaigždė LeBroas Jamesas visus nustebino netikėtu savo įvaizdžiu, kai į varžybas atvyko vilkėdamas kostiumą ne su įprastomis klasikinėmis kelnėmis, o šortais. Gerbėjai liko nesupratę tokio krepšininko stiliaus, o dar labiau – milžiniškos kainos.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį LeBronas Jamesas buvo nufotografuotas atvykstantis į NBA finalo varžybas prieš „Golden State Warriors“ klubą.

Visų dėmesį patraukė jo pasirinktas įvaizdis: kostiumas, kurį vietoje kelnių sudarė šortai bei ilgos kojinės. Krepšininkas taip pat rankoje nešėsi krokodilo odos rankinę.

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Pasak „The Undefeated“, visa tai LeBronui atsiėjo nemažus pinigus – kostiumas, rankinė, akiniai ir ausinės kainuoja kiek daugiau nei 40 tūkst. eurų.

If you want to dress like a king, it'll cost you.

A post shared by espn (@espn) on

Nors ir L.Jamesas išleido krūvą pinigų, krepšininko įvaizdis liko neįvertintas – internete jo gerbėjai stebėjosi šiuo kostiumu. Kai kurie ėmė juoktis – ar LeBrono kostiumas skalbiant susitraukė?

„Akimirką tikrai pamaniau, kad kelnės susitraukė jas džiovinant“, – rašė vieni.

„Tai tikrai nėra gerai, LeBronai“, – savo nuomonę reiškė kiti.

„Šis kostiumas tikrai atneš nelaimę – pralaimėsime varžybas“, – juokavo fanai. Ir prisijuokavo – „Cleveland Cavaliers“ iš tikrųjų pralaimėjo.

Visgi krepšininkui tai turbūt visiškai nė motais. Panašu, kad kaip ir visuomet, LeBronas tiesiog dėvi tai, kas jam tikrai patinka, diktuoja madas, ir nekreipia dėmesio į kitų nuomonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius