-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna – vėl dėmesio centre: vaizdo įraše atskleidė tikrąją seksualinę orientaciją?

„Jei pramesiu, esu homoseksuali!“ – būtent tokiu prierašu JAV popmuzikos žvaigždė Madonna (64) sekmadienį papildė vieną iš savo vaizdo įrašų socialiniame tinkle „TikTok“. Jame matyti, kaip dainininkė specialiai nepataiko įmesti rožinių apatinių į šiukšlių dėžę, taip tarsi pranešdama apie tikrąją savo seksualinę orientaciją.
Madonna
Madonna / Socialinių tinklų nuotr.

Tai dar vienas Madonnos gestas, nustebinęs jos sekėjus. Gąsdinusi juos neįprastais išvaizdos pokyčiais ir keista elgsena, šįkart ji dėmesį atkreipė į savo seksualinę orientaciją.

Vaizdo įraše su prierašu „Jei pramesiu, esu homoseksuali!“ Madonna stovi puošniame kambaryje. Tuomet atlikėja sugniaužia laikomus apatinius ir meta juos į šiukšliadėžę, bet nepataiko. Vėliau ji iškart žvilgteli į kamerą, tarsi puikuotųsi įvykdytu drąsiu gestu.

Madonna šiuo vaizdo įrašu savo sekėjams užminė savotišką mįslę. Ji nepaliko jokio papildomo komentaro ir nepaminėjo šio pareiškimo kituose maždaug tuo pačiu metu sekmadienį paskelbtuose įrašuose.

Visgi tai ne pirmas kartas, kai Madonna užsimena apie savo seksualinę orientaciją. 1991 m. LGTBQ+ žurnalui „The Advocate“ ji yra sakiusi, kad jos nuomone, kiekvienas žmogus turi biseksualią prigimtį.

„Tokia mano teorija. Galiu klysti“, – sakė muzikos žvaigždė.

Madonna jau kelis dešimtmečius yra laikoma LGBT+ ikona. Ji aktyviai gynė šią bendruomenę AIDS krizės metu, kai jai priklausantys žmonės visame pasaulyje kentėjo nuo žmogaus teisių pažeidimų. Ji taip pat pasisakė už homoseksualų santuokas ir rėmė LGBT+ jaunimą.

Nors apie Madonnos seksualinę orientaciją spėliojama jau daug metų, pati atlikėja šių spekuliacijų niekada nebuvo aiškiai patvirtinusi. Nepaisant to, apie galimą kitokią seksualinę orientaciją sufleruojantys atlikėjos poelgiai pastaruoju metu vis dažnėja.

Neseniai Madonna išleido savo 2005 m. hito „Hung Up“ perdirbinį, 2022 m. pervadintą į „Hung Up on Tokischa“, kuriame rodomi keli klipai. Juose ji ir Dominikos reperė Tokisha aistringai bučiuojasi.

Rugpjūtį Madonna apie savo gyvenimą, karjerą ir aistrą seksui taip pat papasakojo „YouTube“ kanale paviešintame klausimų ir atsakymų vaizdo įraše „Finally Enough Talk: 50 Questions with Madonna“ (liet. „Pagaliau užtenka kalbėti: 50 klausimų Madonnai“).

Beveik septynių minučių trukmės klipe popmuzikos karalienė vienu žodžiu atsakinėjo į klausimus apie savo didžiausią kaltės jausmą, astrologinį ženklą, dabartinę mėgstamiausią maniją, sėkmės paslaptį, gyvenimo mantrą.

VIDEO: Finally Enough Talk: 50 Questions With Madonna

Interviu metu atlikėja sakė, kad veiksmas kuris ją palaiko – seksas, o mėgstamiausias gaminys – meilė.

Madonnos aistra seksui įkvėpė ir jos atsakymą į klausimą „Jei visą likusį gyvenimą galėtum dėvėti tik vieną daiktą, kas tai būtų?“ „Mano 24 karatų aukso vibratoriaus vėrinys“, – atsakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius