Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Meghan Markle sesuo – JAV policijos akiratyje: moteris kaltinama inicijavusi patyčias internete

Sasekso hercogienės Meghan Markle seseriai iš tėvo pusės Samanthai šiemet buvo laikinai uždrausta naudotis socialiniu tinklu „Twitter“. Pasirodo, to neužteko, kad moteris liautųsi kritikavusi karališkąją porą. Pasirodė pranešimai, kad dėl elgesio internetinėje erdvėje S.Markle sulaukė rimtesnio dėmesio. Kaip skelbia „Daily Mail“, Floridos policija pradėjo tyrimą dėl M.Markle sesers inicijuojamų elektroninių patyčių.
Samantha Markle, princas Harry su Meghan Markle  „Good Morning Britain“
Samantha Markle, princas Harry su Meghan Markle „Good Morning Britain“ / „Good Morning Britain“ ir Scanpix nuotr.

Kaip rašoma užsienio portale, JAV policija sulaukė kelių pranešimų iš Jungtinės Karalystės, Kanados ir Švedijos dėl S.Markle žinučių socialiniuose tinkluose, kuriose neigiamai atsiliepia apie princą Harry ir jo žmoną. Pranešimų pareiškėjų tapatybės neatskleidžiamos.

„Sulaukėme kelių pranešimų dėl kaltinimų elektroninėmis patyčiomis, – „Sunday Mirror“ sakė Polk apygardos šerifo departamento Floridoje atstovas. – Samantha Markle žino apie šiuos kaltinimus. Ji kol kas nesulaikyta. Vis dar vyksta tyrimas ir aš negaliu nieko daugiau komentuoti.“

Nors nėra aišku, dėl kokių tiksliai nusikaltimų S.Markle atsidūrė pareigūnų akiratyje, elektroninės arba kitaip dar kibernetinės patyčios laikomos vienu iš priekabiavimo būdų ir Floridoje už tai yra baudžiama.

Žinia apie galimai dėl patyčių socialiniuose tinkluose policijos dėmesio sulaukusią S.Markle pasirodė po to, kai Sasekso kunigaikštienė neseniai žiūrovams pristatytame dokumentiniame filme atvirai prisipažino apie neigiamo žiniasklaidos dėmesio sukeliamus sunkumus.

Dar šiek tiek anksčiau Sasekso hercogas pranešė nusprendęs imtis teisinių veiksmų prieš britų bulvarinę žiniasklaidą, pradėjusią prieš M.Markle „negailestingą kampaniją“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

„Labiausiai bijau, kad istorija pasikartos. Mačiau, kas nutinka, kai mylimas žmogus yra taip persekiojamas, kad su juo nebesielgiama ir jis nebėra matomas kaip tikras žmogus. Netekau mamos ir dabar stebiu, kaip mano žmona tampa tų pačių galingų jėgų auka“, – sakė pranešime princas Harry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius