Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelui Bublé dėl vėžiu sirgusio sūnaus padaryta pertrauka galėjo kainuoti karjerą

Aksominio balso savininkas Michaelas Bublé atskleidė, kad jam nusprendus šiek tiek atsiriboti nuo muzikos ir daugiau laiko skirti sūnaus, kuriam prieš kelis metus buvo diagnozuota klastinga liga, priežiūrai, jo karjera buvo pakibusi ant plauko. Žinomą vyrą keli jo užsakovai perspėjo, kad kūrybinė pertrauka gali pakenkti jo žinomumui.
Michaelas Buble su sūnumi Noah
Michaelas Buble su sūnumi Noah / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Michaelas Buble

2016-aisiais M.Bublé vyriausiam sūnui Noah, kuriam tuo metu buvo vos treji metukai, gydytojai diagnozavo kepenų vėžį. 44-erių kanadietis atlikėjas iškart atšaukė visus suplanuotus pasirodymus, kad galėtų būti su sudėtingą gydymą iškęsti turėjusiu sūnumi.

„Instagram“ nuotr./Michaelas Buble ir Luisana Lopilato su sūnumis Noah ir Elias
„Instagram“ nuotr./Michaelas Buble ir Luisana Lopilato su sūnumis Noah ir Elias

Dauguma užsakovų tokiu atveju būtų supratingi savo klientui, duotų jam tiek laiko, kiek reikia grįžti į sceną. Tačiau M.Bublé prisipažino susidūręs su keliais darbdaviais, kurie tikino, kad toks staigus pasitraukimas iš muzikos gali reikšti jo karjeros pabaigą.

„The Sun“ žinomas jis atskleidė nežinojęs, ar susitvarkius su šeimą užklupusiais sunkumais jis dar grįš į sceną, o tai kėlė baimę: „Skirtingi užsakovai man sakydavo: „Klausyk, Mike’ai. Tai gali reikšti tavo pabaigą“. Žmonės pamiršta greitai. Tau pasitraukus, jie susiranda kitus.“

Laimei, viskas sėkmingai susiklostė ne tik atlikėjui, bet ir jo sūnui. Noah užklupęs vėžys šiuo metu yra remisijoje, o M.Bublé ir toliau rengia išparduodamus koncertus, gerbėjų pageidavimu kuria naujas dainas.

VIDEO: Idina Menzel & Michael Bublé - Baby It's Cold Outside

Prisimindamas tikrai nelengvą grįžimą į sceną, dainininkas atskleidė po pirmojo koncerto, žinoma, iš džiaugsmo verkęs net dvi valandas. „Buvau labai, labai laimingas“, – sakė jis.

15min primena, kad M.Bublé 2011-ųjų kovą Buenos Airėse susituokė su argentiniečių aktore Luisana Lopilato. Pora augina tris vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius