Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Milijardieriaus Johno Caudwello „drugelių“ pokylyje dalyvavo ir žinomos lietuvės

Monake rugsėjo 25 d. tvyrojo pakili nuotaika. Į milijardieriaus Johno Caudwello, Modestos Vžesniauskaitės mylimojo organizuojamą labdaros vakarą „The Butterfly Bal“ susirinko kilniam tikslui susivienijusios ryškiausios asmenybės, tarp kurių – ir žinomos lietuvės.
„The Butterfly Ball“ svečiai
„The Butterfly Ball“ svečiai / „Instagram“ (kavaliauskaite, modesta.vzesniauskaite) nuotr.

Kaip rašoma Johno Caudwello labdaros organizacijos internetiniame puslapyje Caudwellchildren.com, kasmet, o šiemet jau šeštą kartą rengiamas pokylis turi viena tikslą – surinkti kuo daugiau lėšų neįgaliems vaikams Didžiojoje Britanijoje.

2020-aisiais per prabangią vakarienę svečiai suaukojo daugiau nei 1 mln. svarų sterlingų. Šiemet šią sumą pavyko gerokai padidinti. Kaip savo instagramo paskyroje šalia nuotraukos nuo violetinio kilimo rašė Modesta Vžesniauskaitė, suaukota daugiau nei 1,5 mln. eurų.

Ant kitokio nei įprasta matyti, t.y. ne raudono kilimo pozavo ne tik vakaro organizatoriai Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė. Akimirkomis iš prabanga spindėjusio vakaro dalijosi ir Indrė Kavaliauskaitė, verslininkė Eglė Maggi.

„Instagram“ (kavaliauskaite) nuotr. /Eglė Maggi (kairėje) Indrė Kavaliauskaitė (antra iš dešinės)
„Instagram“ (kavaliauskaite) nuotr. /Eglė Maggi (kairėje) Indrė Kavaliauskaitė (antra iš dešinės)

Vakaro svečiai instagramo istorijose dalijosi pokylio užkulisiais kuriuose įamžintas nuo tėvų nesiskyręs ir svečių dėmesių apdovanotas milijardieriaus ir olimpietės dviratininkės sūnus.

15min primena, kad Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė sūnaus Williamo Johno susilaukė kovo mėnesį. Pasaulį berniukas išvydo dviem savaitėmis anksčiau.

Johnui Caudwellui ši atžala – ne pirmoji. Be kelių mėnesių amžiaus kūdikio iš ankstesnių santykių jis turi dar penkis vaikus.

Modesta Vžesniauskaitė taip pat mama tapo ne pirmą kartą. Ji jau augina sūnų Leonardo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius