Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonus pralinksminęs Bernie Sanderso memas atnešė ir daugiau naudos: virto labdaros projektu

Pirštinės, poza, atstumo laikymasis – visa tai padėjo senatoriaus Bernie Sanderso nuotraukai iš JAV prezidento Joe Bideno inauguracijos virsti interneto sensacija. O dabar ši fotografija gali tapti ir jūsų garderobo dalimi, tuo pat metu prisidedant prie gero darbo.
Bernie Sanderso memas
Bernie Sanderso memas / „Twitter“ (Lauren Torr @lrennn_) nuotr.

B.Sanderso kampanija greitai suprato, kad socialinius tinklus susprogdinęs senatoriaus atvaizdas gali būti panaudotas geriems tikslams. Kampanijos parduotuvėje atsirado džemperiai ir marškinėliai su minėta nuotrauka, internautus įkvėpusia sukurti galybes memų. Tuo pat metu sudaroma galimybė ne tik rasti namus naujam drabužiui, bet ir prisidėti prie labdaringos veiklos.

Kaip rašo CNN, visas pelnas, gautas iš šių drabužių atiteks „Meals on Wheels“ programai gimtojoje senatoriaus valstijoje Vermonte.

Kad prekė paklausi išduoda ne tik padidėjęs svetainės lankytojų skaičius, bet ir prie džemperių atsiradęs užrašas „Išparduota“. Tačiau net ir tie, kas laiku spėjo įsigyti šaltajam sezonui skirtą aprangos detalę, ją galės apsivilkti tik pavasario pradžioje. Skelbiama, kad džemperius pagaminti užtruks ir jų kelionė pas naujus šeimininkus gali pailgėti iki aštuonių savaičių.

store.berniesanders.com nuotr./Drabužiai su Bernie Sanderso atvaizdu
store.berniesanders.com nuotr./Drabužiai su Bernie Sanderso atvaizdu

Tokia B.Sanderso nuotraukos sėkme ir senatoriaus bei jo komandos sprendimu lėšas už drabužius džiaugiasi ir organizacija „Age Well“ – didžiausia „Meals on Wheels“ tiekėja Vermonte.

Tviteryje organizacija neslėpė „susižavėjimo parama“ ir džiaugėsi senatoriaus bei žmonių susivienijimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius