Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė grupės „Kiss“ gitaristas ir „Kempiniuko Plačiakelnio“ dainos autorius Bobas Kulickas

Anapilin iškeliavo legendinės roko grupės „Kiss“ gitaristas ir populiarios seriale „Kempiniukas Plačiakelnis“ skambėjusios dainos kūrėjas Bobas Kulickas. Muzikantui buvo 70 metų.
Bobas Kulickas
Bobas Kulickas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Šią skaudžią žinią gegužės 29-ąją socialiniuose tinkluose pranešė Bobo jaunesnysis brolis Bruce'as Kulickas, kuris taip pat yra buvęs „Kiss“ gitaristas.

„Man be galo skaudu, kad turiu paskelbti apie savo brolio Bobo Kulicko mirtį, – rašė Bruce'as, pasidalijęs brangaus brolio nuotrauka. – Jo meilė muzikai ir muzikanto bei prodiuserio talentas turėtų būti visada prisimenami. Aš žinau, kad dabar jis ramybėje, su savo tėvais, groja gitara taip garsiai, kaip tik įmanoma.“

„Prašau gerbti Kulickų šeimos privatumą šiuo labai liūdnu metu“, – pridūrė jis.

Netrukus po įrašo paskelbimo gitaristo gerbėjai ėmė reikšti pagarbą muzikantui ir užuojautą jo šeimai, siūlyti jai paramą. Žinute apie netektį pasidalinta ir oficialioje grupės „Kiss“ paskyroje feisbuke.

Kaip rašo metro.co.uk, Bobo Kulicko mirties priežastis kol kas neatskleista.

Tiesa, Bobas, priešingai nei jo brolis, niekada nebuvo oficialus „Kiss“ narys, vis dėlto kaip gitaristas dirbo prie keturių grupės albumų.

1972-aisiais jis pretendavo tapti pagrindiniu „Kiss“ gitaristu, tačiau galiausiai juo tapo kitas muzikantas. Nepaisant to, grupė Bobo paprašė prisidėti prie kai kurių jos projektų. O netrukus į grupę įsiliejo jo brolis Bruce'as.

Bobas Kulickas taip pat žinomas kaip populiarios animaciniam serialui „Kempiniukas Plačiakelnis“ („SpongeBob SquarePants“) sukurtos dainos „Sweet Victory“ vienas iš autorių. Kūrinys pirmą kartą nuskambėjo 2001-aisiais serijoje „Band Geeks“.

VIDEO: "Sweet Victory" Performance

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius