Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Muilo operų žvaigždė Maritza Rodriguez prisipažino: du jos broliai ir sesuo – homoseksualūs

Kolumbijos muilo operų žvaigždė Maritza Rodriguez (41 m.) naujame interviu prisipažino, kad jos šeimoje yra trys homoseksualai – broliai dvyniai bei sesuo.
Maritza Rodriguez
Maritza Rodriguez / Vida Press nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktorės Mandy Moore išpažintis: mama paliko šeimą dėl kitos moters, o du broliai – gėjai

Lietuvos žiūrovams iš tokių muilo operų kaip „Maištinga siela“ („Alma Rebelde“), „Svetimos nuodėmės“ („Pecados Ajenos“) ir kt. pažįstama aktorė naujame interviu Kolumbijos televizijos laidai „Se dice de mi“ pirmą kartą prisipažino, kad aktyviai homoseksualų teises gina ne šiaip sau. Ji labai gerai žino, su kokiais sunkumais susiduria kitokios seksualinės orientacijos žmonės, mat jos sesuo ir broliai dvyniai yra homoseksualūs.

„Mano tėvų elgesys labai vertas susižavėjimo – jiems taip pat reikėjo pereiti šį procesą, patirtą šoką... Tačiau svarbiausia, kaip jie tai sugebėjo priimti. Jie yra pavyzdys, kokie turėtų būti (homoseksualų) tėvai. Svarbu priimti. Ne tai, ko aš noriu, bet tai, ką davė Dievas“, – sakė Majamyje gyventi ir su vyru trejų metų sūnus dvynius auginanti aktorė.

Moteris sakė, kad pirmoji jos šeimoje apie savo netradicinę seksualinę orientaciją pranešė sesuo.

„Tai buvo šokas, iki kol mano mama su seserimi nepasikalbėjo kaip du suaugę žmonės. Mano mamai neliko nieko kito, kaip suprasti, kas tai yra. Mano sesuo turėjo jai paaiškinti. Ačiū Dievui, Dievas apšvietė ją, kad ji galėtų pažinti savo dukrą tokią, kokia ji yra“, – pasakojo aktorė.

Vida Press nuotr./Maritza Rodriguez
Vida Press nuotr./Maritza Rodriguez

Po kurio laiko, paskatinti teigiamos tėvų reakcijos į seserį, apie savo homoseksualumą prakalbo ir Maritzos broliai dvyniai. Prieš keletą metų vienas iš jos brolių nusprendė, kad nori tapti tėvu – tai padaryti jam padėjo ne kas kitas, o homoseksualios sesers partnerė, kuri sutiko išnešioti jo kūdikį. Taip gimė Mateo Alejandro, vienintelis Maritzos sūnėnas.

„Mateo užaugo tai matydamas: teta turi merginą, dėdė – vaikiną, tėtis turi partnerį, mama – partnerę. Jam tai normalu, – sakė aktorė. – Turėtume mylėti žmones, nesmerkti jų, neturėtume daryti tiek emocinės žalos, kad kitam tektų svarstyti būti ar nebūti“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Muilo operos „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela susižadėjo su verslininku iš Australijos

Vida Press nuotr./Maritza Rodriguez
Vida Press nuotr./Maritza Rodriguez

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius