-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „Depeche Mode“ nario A.Fletcherio mirties aplinkybės: kančių išvengė

Gegužės pabaigoje, eidamas 61-uosius metus mirė legendinės britų grupės „Depeche Mode“ narys Andy Fletcheris. Prieš porą savaičių buvo gautos teismo medicinos ekspertų išvados, kuriomis Andy šeima paprašė grupės narių pasidalyti tik dabar.
Andy Fletcheris
Andy Fletcheris / Socialinių tinklų ir Žygimanto Gedvilos nuotr.

Apie gautas teismo medicinos ekspertų išvadas ir padėkas visiems, išreiškusiems meilę ir rūpestį, buvo pasidalyta oficiliame grupės „Depeche Mode“ instagrame.

„Norėjome skirti akimirką ir padėkoti už meilę Andy, kurią per pastarąsias kelias savaites išreiškėte jūs visi. Neįtikėtina matyti jūsų nuotraukas, skaityti žodžius ir matyti, kiek daug Andy jums visiems reiškia. Kaip galite įsivaizduoti, šios kelios savaitės mums buvo mažų mažiausiai keistos, liūdnos ir sukrečiančios. Tačiau mes matėme ir jautėme jūsų meilę ir palaikymą, ir žinome, kad Andy šeima taip pat.

Prieš porą savaičių gavome teismo medicinos ekspertų išvadas, kuriomis Andy šeima paprašė dabar pasidalyti su jumis. Gegužės 26 d. namuose Andy patyrė aortos skilimą. Taigi, nors buvo gerokai, gerokai per anksti, jis mirė natūraliai ir be ilgesnių kančių.

Praėjusią savaitę Londone surengėme Andy gyvenimo šventę. Nors ir neišvengėme ašarų, tačiau susitikimas buvo kupinas puikių prisiminimų apie tai, kas buvo Andy, pasakojimų apie visus mūsų kartu praleistus laikus ir gero juoko. Andy buvo pagerbtas pilnoje salėje, kurioje buvo daug jo draugų ir šeimos narių, mūsų artimiausios DM šeimos narių ir daugybė žmonių, kurie per daugelį metų palietė Andy ir mūsų gyvenimus. Buvimas kartu buvo ypatingas būdas prisiminti Andy ir jį palydėti.

Taigi ačiū jums už visą meilę, kurią rodėte Andy ir jo šeimai bei draugams per pastarąsias kelias savaites. Mums visiems tai nuoširdžiai reiškia visą pasaulį. Andy, tavęs pasiilgsime, bet tikrai nepamiršime“, – po įrašu pasirašė grupės nariai Martinas ir Dave.

Grupė „Depeche Mode“ – itin mėgstama Lietuvoje ir čia lankėsi ne kartą. Paskutinįjį kartą Vilniuje 2018-aisiais jie pristatė albumą „Spirit“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius