Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Kylie Jenner dukros nuotrauka pasiekė „Instagram“ rekordą – pralenkė ir Beyonce, ir Ronaldo

Antradienį realybės šou žvaigždė Kylie Jenner (20 m.) paskelbė savo pirmagimės dukters vardą ir pasidalijo pirmąja jos nuotrauka. Nors joje matyti tik naujagimės rankytė, suėmusi mamos pirštą, ir dalis susiliejusio veiduko, tačiau ši nuotrauka per kelias valandas jau spėjo pagerinti „Instagram“ rekordą.
Pirmoji Kylie Jenner dukros nuotrauka pasiekė „Instagram“ rekordą – pralenkė ir Beyonce, ir Ronaldo
Pirmoji Kylie Jenner dukros nuotrauka pasiekė „Instagram“ rekordą – pralenkė ir Beyonce, ir Ronaldo / „Instagram“ nuotr.

15min primena, kad visą nėštumą slapukavusi Kylie Jenner sekmadienį pagaliau patvirtino, jog tai tiesa – vasario 1-ąją ji pagimdė dukrą. O po kelių dienų paskelbė ir mažylės vardą – Stormi Webster – bei publikavo pirmą jos nuotrauką.

stormi webster ????????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Per vos 10 valandų Kylie Jenner dukters Stormi nuotrauka surinko 11,8 mln. paspaudimų „patinka“ ir šis skaičius vis dar auga akyse.

Stormi debiutas pralenkė 2017-ųjų populiariausią „Instagram“ nuotrauką, kuri priklausė Beyonce. Pastarosios nuotrauka, su kuria dainininkė pranešė besilaukianti dvynių, šiuo metu turi 11,2 mln. „laikų“.

Beje, šią nuotrauką Beyonce publikavo 2017-ųjų vasario 1-ąją – simboliška, kad Kylie Jenner duktė gimė lygiai po metų.

Nors 2017-ųjų suvestinėje futbolininko Cristiano Ronaldo pasidalinta nuotrauka buvo tik antroje vietoje, tačiau šiuo metu ji jau turi daugiau „laikų“ nei Beyonce.

Tačiau ir šią nuotrauką iš gimdyklos, su kuria Cristiano Ronaldo pranešė apie dukters Alanos Martinos gimimą, Kylie Jenner pralenkė per kelias valandas!

15min primena, kad Kim Kardashian 20-metė sesuo pradingo iš viešumos iškart, kai žiniasklaidoje pasirodė pirmieji pranešimai apie jos nėštumą. Iki tol itin aktyvi socialinių tinklų vartotoja apleido savo viešąjį gyvenimą, o milijonai gerbėjų nekantraudami laukė naujienų apie ją bei patys bandė išspręsti jos nėštumo mįslę.

Kylie Jenner dukters tėvas – reperis Travisas Scottas (25 m.). Su juo mergina draugauti pradėjo tik 2017-ųjų balandį – neplanuotas nėštumas juodu nustebino pačioje santykių pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius