Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian 20-metė sesuo Kylie Jenner pagimdė dukrą: sukūrė filmą apie slėptą nėštumą

Visą nėštumą slapukavusi ir šios žinios taip ir nepatvirtinusi Kylie Jenner vasario 1-ąją pagimdė dukrą. Apie tai 20-metė pranešė kartu su filmu, dedikuotu ką tik gimusiai dukrai.
Kim Kardashian ir Kylie Jenner
Kim Kardashian ir Kylie Jenner / „Instagram“ nuotr.

Kylie Jenner ir reperio Traviso Scotto dukra gimė ketvirtadienį. Nors nėštumą pora itin slėpė, tačiau pagausėjus šeimai paaiškino, kodėl taip elgėsi.

„Atsiprašau jūsų dėl to, kad nieko nepasakojau, kai viešumoje buvo daroma tiek daug prielaidų. Aš suprantu, kad jūs esate įpratę, kai aš dalinuosi visomis savo gyvenimo akimirkomis. Tačiau nėštumas buvo vienintelis dalykas, apie kurį nusprendžiau visam pasauliui neskelbti. Man reikėjo pasiruošti šiai rolei, būti pozityviai, be jokio streso. Nebuvo suplanuotas joks didysis atskleidimas, už kurį būčiau gavusi pinigų. Žinojau, kad mano kūdikis jaustų visą stresą ir kiekvieną mano blogą emociją, todėl pasirinkau pergyventi šį laiką tyliai.

Nėštumas buvo gražiausia, gyvenimą visiškai keičianti patirtis ir aš to pasiilgsiu. Dėkoju savo draugams ir ypač šeimai, kurie padėjo visą šį džiaugsmą išlaikyti kiek įmanoma privačiau.

Mano graži ir sveika mergytė gimė vasario 1-ąją ir aš negalėjau sulaukti, kada šiuo palaiminimu galėsiu pasidalinti su jumis. Niekada nejutau tokios meilės ir laimės. Ačiū už supratimą“, – rašė Kylie.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kartu su šiuo pranešimu Kylie Jenner paviešino ir 11-os minučių filmą, skirtą ką tik gimusiai dukteriai. Jame rodoma Kylie ir Traviso meilės istorija bei visas slėptas jos nėštumas, iki pat mažylės gimimo ir pirmo jos verksmo.

Štai šis filmas:

VIDEO: To Our Daughter

Jau po to, kai apie savo nėštumą bei gimdymą prabilo pati Kylie, jos vyresnioji sesuo Khloe Kardashian savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje jos abi rodo savo pilvukus. Abi sesės laukėsi tuo pačiu metu, tik Khloe gimdymas numatytas kiek vėliau – jos pirmagimis pasaulį išvys ankstyvą pavasarį.

„Sveikinu, mano brangioji Kylie! Kokia magiška kelionė tai buvo! Pasiilgsiu tavęs būnančios nėščios kartu su manimi. Niekada nebūčiau net pagalvojusi, kad tai patirsime abi kartu, bet būtent dėl to tai tapo dar ypatingiau. Dievas yra toks didis!! Jis viską jau seniai buvo suplanavęs! Myliu tave, mažoji mama – su meile, didžioji mama“, – rašė Khloe Kardashian.

Realybės šou žvaigždės Kim Kardashian 20-metė sesuo pradingo iš viešumos iškart, kai žiniasklaidoje pasirodė pirmieji pranešimai apie jos nėštumą. Iki tol itin aktyvi socialinių tinklų vartotoja apleido savo viešąjį gyvenimą, o milijonai gerbėjų nekantraudami laukė naujienų apie ją bei patys bandė išspręsti jos nėštumo mįslę.

Atsirado net teorija, kad Kylie Jenner savo nėštumą slėpė dėl to, jog iš tiesų ji nešiojo Kim Kardashian, kuri trečio vaiko susilaukė su surogatinės motinos pagalba, kūdikį!

Tačiau nei pati Kylie Jenner, nei jos garsioji šeima žinios apie nėštumą nepatvirtino – vos sulaukusios klausimų ta tema, Kylie seserys ir mama visaip išsisukinėdavo.

Kylie Jenner dukters tėvas – reperis Travisas Scottas (25 m.). Su juo mergina draugauti pradėjo tik 2017-ųjų balandį – neplanuotas nėštumas juodu nustebino pačioje santykių pradžioje.

2018-ųjų pradžia Kardashianų ir Jennerių klanui – labai vaisinga: sausio 15-ąją gimė pakaitinės motinos išnešiota Kim Kardashian ir Kanye Westo dukra Chicago, o neilgai trukus pirmagimio susilauks ir Khloe Kardashian. Ji, kaip ir Kylie Jenner, savo nėštumą ilgą laiką slėpė ir apie jį pranešė tik šeštą nėštumo mėnesį. Pranešama, kad jai ir NBA krepšininkui Tristanui Thompsonui gims sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius