Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Princesės dienoraštis“ aktorė Anne Hathaway patvirtino: scenarijus trečiai filmo daliai jau sukurtas

Aktorė Anne Hathaway užsiminė, kad visų taip pamėgta istorija apie princesę Miją Termopolis gali sulaukti dar vieno tęsinio. Holivudo žvaigždė vienoje JAV pokalbių laidoje atskleidė, kad filmo „Princesės dienoraštis“ trečiai daliai jau yra sukurtas scenarijus ir šiuo metu tariamasi dėl jo įgyvendinimo.
Kadrai iš filmo „Princesės dienoraštis“
Kadrai iš filmo „Princesės dienoraštis“ / Vida Press nuotr.

A.Hathaway dalyvavo vakaro pokalbių laidoje „Watch What Happens Live“ su Andy Cohenu ir turėjo progą atsakyti į prisiskambinusio žiūrovo klausimą. Jis pasiteiravo, ar aktorė ką nors gali papasakoti apie „Princesės dienoraštis 3“ filmą, mat kalbama, kad knygos autorė jau yra sukūrusi scenarijų, rašo Cbsnews.com.

„Taip, scenarijus trečiam filmui yra, – patvirtino A.Hathaway ir pridūrė, kad į filmavimo aikštelę su mielu noru sugrįžtų ne tik ji, bet ir Julie Andrews, o prie filmo kūrimo mielai prisidėtų ir prie ankstesnių jo dalių dirbusi prodiuserė Deborah Martin Chase. – Mes labai norime, kad tai įvyktų. Tik nenorime to daryti, nebent viskas bus tobula.“

„Mums tai taip pat svarbu, kaip ir jums. Mes nenorime jums nieko prižadėti, kol dar nėra niekas patvirtinta. Bet mes prie to dirbame“, – tęsė A.Hathaway.

Į princesę aktorė A.Hathaway pirmą kartą įsikūnijo 2001-aisiais. Filmavimo aikštelę ji dalijosi su legendine žvaigžde J.Andrews, vaidinusią jos močiutę karalienę.

Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Princesės dienoraštis“
Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Princesės dienoraštis“

Po trejų metų pasirodė „Princesės dienoraštis“ tęsinys, kuriame pasakojama apie tai, kaip pramanytoje šalyje Genovijoje tiek Mija, tiek karalienė ieško meilės. „Princesės dienoraštis 2: karališkosios sužadėtuvės“ baigėsi tuo, kad Mija tapo karaliene, o J.Andrews personažas ištekėjo.

Pirmas dvi istorijos dalis režisavo Garry Marshallas, 2016-aisiais miręs dėl plaučių uždegimo komplikacijų. Jis buvo tikra legenda Holivudo pasaulyje, prodiusavęs ir vadovavęs juostos „Graži moteris“ kūrimui. Kol kas neatskleidžiama, kas taptų trečio filmo režisieriumi, kaip ir daugiau juostos detalių.

Nepaisant to, su „Princesės dienoraščiu“ ir aktore A.Hathaway užaugę gerbėjai džiūgauja. Nors panašios kalbos apie naują filmą buvo pasklidusios ir prieš kelis metus, šįkart jos, atrodo, rimtesnės. Žinoma, tik laikas parodys, ar joms lemta išsipildyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius