Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Drake'as atsisveikino su Torontą palikusiu J.Valančiūnu: „Miestas tave brangins amžinai“

Jono Valančiūno atsisveikinimas su Toronto „Raptors“ klubu daugeliui buvo tarsi griaustinis iš giedro dangaus. Tuo patikėti negalėjo ne tik krepšinio ekspertai bei aistruoliai, bet ir garsusis reperis Drake'as – ištikimas „Raptors“ gerbėjas. Išlydėdamas Lietuvos talentą į Memfį reperis parašė Jonui gražią padėkos žinutę.
Jonas Valančiūnas ir reperis Drake'as Toronto „Raptors“ varžybose
Jonas Valančiūnas ir reperis Drake'as Toronto „Raptors“ varžybose / „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad po septynerių metų, praleistų „Toronto Raptors“ klube, Jonas Valančiūnas buvo išmainytas ir išvyko į Memfio „Grizzlies“ komandą.

Atsisveikindamas su savo komanda J.Valančiūnas instagrame pasidalijo tokia žinute:

„Beveik prieš septynerius metus atvykau į Torontą ne be priežasties. Atvykau dėl žmonių, dėl „Raptors“ organizacijos, dėl miesto.

Ačiū visiems kad tikėjote manimi, kad pašaukėte mane 2011-aisiais. Yra ilgas sąrašas žmonių Toronte, kuriems noriu padėkoti. Treneriams, klubo vadybai, arenos darbuotojams, terapeutams, mano komandos draugams ir, žinoma, treneriams. Ačiū visiems, kurie man padėjo Toronte varžytis ir žaisti krepšinį.

Gerais ir blogais laikais Toronto sirgaliai palaikė mane nuo pirmosios dienos, pasitikėjo manimi, tad ačiū jums! Jūs nė neįsivaizduojate, kaip tai vertinu. “

Ši Valančiūno atsisveikinimo žinutė sulaukė jau 77 tūkst. paspaudimų „patinka“, o krepšininko žodžiai sujaudino ir Toronto „Raptors“ ambasadorių reperį Drake'ą. Jis – didžiulis komandos gerbėjas, labai dažnai krepšininkus palaikantis varžybose.

Po Valančiūno žinute pasaulinio garso reperis, sekmadienį savo kolekciją papildęs dar viena „Grammy“ statulėle, paliko štai tokį komentarą: „JV!!! Linkiu tau sėkmės kitame tavo gyvenimo etape... Miestas brangins tave amžinai!“

„Instagram“ nuotr./Reperio Drake'o linkėjimas Jonui Valančiūnui
„Instagram“ nuotr./Reperio Drake'o linkėjimas Jonui Valančiūnui

Drake'as „Raptors“ ambasadoriumi yra panašiai tiek laiko, kiek komandoje žaidė Valančiūnas – septynerius metus. Reperis aktyviai palaiko Toronto komandą ir prisideda prie klubo vardo populiarinimo.

Drake'o entuziazmą kadaise gyrė net buvęs „Raptors“ treneris Dwane'as Casey: „Jis – neįtikėtinas. Jis kelia susidomėjimą komanda. Tai – šarmingas vyrukas, bet tuo pačiu supratingas, išmintingas ir mums labai padeda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius