Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saugotis koronaviruso raginusi Rita Ora paprieštaravo pati sau: surengė vakarėlį, sulaukusį policijos dėmesio

Rita Ora „giliai apgailestauja“ pažeidusi karantino taisykles ir surengusi 30-to gimtadienio vakarėlį. Kaip rašo News.sky.com, atlikėja tikino, jog tai tebuvo „mažas susibūrimas“ viename vakariniame Londone esančiame restorane.
Dainininkės Ritos Oros gimtadienio akimirkos
Dainininkės Ritos Oros gimtadienio akimirkos / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Rita Ora

R.Oros su gimtadieniu pasveikinti atvyko ir modelis Cara Delevingne su seserimi Poppy, kitos garsios realybės šou žvaigždės.

Šventė sulaukė ir policijos dėmesio. Sostinės pareigūnai patvirtino, kad šeštadienio vakarą gavo iškvietimą dėl COVID-19 taisyklių pažeidimo, rašo News.sky.com.

Jie bandė pažiūrėti pro restorano langus, beldėsi į duris, bet pareigūnų niekas neįleido, rašo „Daily Mail“.

Pagal dabartines Anglijoje įvestas taisykles, restoranams ir barams leidžiama aptarnauti tik maistą ir gėrimus išsinešimui ar į namus užsisakiusius klientus. Be to, lauke ir patalpose negali būriuotis ne daugiau nei šešių žmonių grupelės.

Atšventusi gimtadienį dainininkė atsiprašė už taisyklių ir rekomendacijų nepaisymą, teigė jaučianti „gėdą“, nes žino, kaip sunkiai žmonės dirba, kad būtų įveiktas koronavirusas.

„Sveiki visi, dalyvavau mažame susibūrime su keliais draugais atšvęsti mano 30-to gimtadienio. Tai buvo spontaniškai priimtas sprendimas remiantis klaidingu požiūriu, kad mes lengviname karantiną ir viskas bus gerai…

Giliai apgailestauju už taisyklių pažeidimą ir suprantu, kad dėl to žmonėms sukelta rizika. Tai buvo rimta ir nepateisinama klaida. Atsižvelgiant į apribojimus, suprantu, kokie neatsakingi buvo šie veiksmai ir prisiimu visą atsakomybę.

Jaučiuosi ypač nepatogiai žinodama, kaip sunkiai žmonės dirba, kad būtų įveikta ši baisi liga ir puikiai suvokiu, ką paaukojo žmonės ir verslai, kad būtų užtikrintas mūsų saugumas. Nors tai nieko nepakeis, noriu nuoširdžiai atsiprašyti“, – rašė dainininkė instagrame.

Socialinio tinklo paskyroje R.Ora dalijosi akimirkomis iš minėtos gimtadienio šventės.

Kaip rašo „Daily Mail“, svečiai į R.Oros vakarėlį „Casa Cruz“ restorane Noting Hile rinkosi pro galinį įėjimą. Kai kurie jų veidą buvo pridengę apsauginėmis kaukėmis, rankose nešėsi alkoholinių gėrimų butelius.

Su apsaugine veido kauke iš vakarėlio išėjo ir pati R.Ora. Teigiama, kad dainininkė savo noru nusprendė sumokėti 10 tūkst. svarų sterlingų dydžio baudą, nors ji būtų skirta ne vakarėlio organizatorei, o restorano šeimininkams.

Toks neatsakingas R.Oros elgesys prieštarauja ankstesniems dainininkėms veiksmams, tokiems kaip su jos logotipu „Stop the spread“ (vert. Stabdykime plitimą) skirtos atributikos, saugančios nuo koronaviruso, prekybos.

TAIP PAT SKAITYKITE: H.Grantas apie paniką, kai suprato užsikrėtęs koronavirusu: vieną simptomą palygino su H.Weinsteinu

Koronavirusu užsikrėtė grupės „t.A.T.u.“ narė: ankstesni susirgimai kelia nerimą dėl dainininkės būklės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius