Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

H.Grantas apie paniką, kai suprato užsikrėtęs koronavirusu: vieną simptomą palygino su H.Weinsteinu

Britų aktorius Hugh Grantas (60 m.) atskleidė dar vasarį susirgęs koronaviruso infekcija, o sunerimo romantinių filmų žvaigždė, kai pasikvėpinęs kvepalais jų neužuodė, rašo News.sky.com.
Anna Elisabet Eberstein ir Hugh Grantas
Anna Elisabet Eberstein ir Hugh Grantas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Hugh Grantas

Vakaro laidoje „The Late Show with Stephen Colbert“ britas sakė: „Mano žmona ir aš buvome užsikrėtę – dar žiemą.

Turiu antikūnų, galima sakyti, jais didžiuojuosi, todėl vėl nebesusirgsime, nemanau“, – sakė H.Grantas ir pridūrė, jog antikūnams nustatyti skirtas testas jam atliktas prieš mėnesį.

H.Grantas, su švedų televizijos prodiusere Anna Eberstein (42 m.) auginantis tris vaikus, tęsė, jog viskas prasidėjo nuo „labai keisto sindromo, kuomet mane išpildavo stiprus prakaitas“.

„Jaučiausi lyg būčiau su prakaito apsiaustu, labai gėdinga. Po to atrodė, kad trimis dydžiais padidėjo akių obuoliai ir kažkoks didelis vyras sėdėjo ant mano krūtinės – Harvey Weinsteinas ar kažkas panašaus“, – apie jį kamavusius simptomus pasakojo aktorius.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Hugh Grantas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Hugh Grantas

„Nežinojau, kas tai. Tada vieną dieną ėjau gatve ir pagalvojau, kad nieko neužuodžiu – pradėjau panikuoti. Tuo metu žmonės kaip tik kalbėjo apie šį simptomą“, – pasakojo H.Grantas.

Vis labiau panikuoti aktorius ėmė po to, kai nebegalėjo užuosti net gėlių. „Pradėjau uostyti šiukšlių konteinerius. Žinai, norėjau pasilenkti prie nepažįstamųjų pažastų, nes nieko neužuodžiau. Galiausiai grįžęs namo papurškiau žmonos „Chanel No. 5“ tiesiai sau į veidą. Jokio kvapo, bet trumpam apakau“, – toliau patirtimi dalijosi jis.

H.Grantas laidos vedėjui komikui taip pat prasitarė, jog per karantiną jis pamėgo su dukromis, o vėliau ir vienas, žaisti su lėlėmis Barbėmis.

„Iš pradžių maniau, jog tik elgiuosi gražiai, o po to supratau, kad net mano mergaitėms sugulus į lovas aš vis dar žaisdavau su Barbėmis, – apie atrastą pomėgį kurti žaislų meilės istorijas pasakojo H.Grantas. –

Viena jų buvo Barbė, o kita Elsa iš „Ledo šalies“. Tarp jų gimė romanas. Nufotografavau jas besibučiuojančias ir išsiunčiau draugams. Štai kas nutinka per ilgą karantiną.“

TAIP PAT SKAITYKITE: 10 aktorių, kurie galėjo pakeisti „Hario Poterio“ istoriją: nuo Hugh Granto iki J.K.Rowling

Didžiausi neištikimybės skandalai: santuokos saitai ar nėštumas – ne kliūtis sukti į kairę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius