-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Saulėlydžio“ žvaigždė Tayloras Lautneris susižadėjo su bendravarde mylimąja

Žavusis „Saulėlydžio“ vilkolakis, aktorius Tayloras Lautneris (29) žengė svarbų gyvenimo žingsnį – susižadėjo su mylimąja Taylor Dome (24). Tiesa, žvaigždės sekėjai nepraleido progos papokštauti: ar tai reiškia, kad susituokusi pora turės vienodus vardus ir pavardes?
Tayloras Lautneris
Tayloras Lautneris / „Scanpix“ ir soc. tinklų nuotr.

Po trejų metų draugystės aktorius Tayloras Lautneris pasipiršo savo mylimajai Taylor Dome, praneša „Page Six“.

„Ir taip visi mano norai išsipildė“, – šalia pasidalytų romantiškų kadrų rašo 29-erių „Saulėlydžio“ žvaigždė. Čia pati priduria, kad svarbų klausimą būsimai nuotaikai jis uždavė lapkričio 11-ąją.

Šiomis akimirkomis pasidalijo ir T.Dome. Mergina rašė: „Negaliu sulaukti, kol su tavimi praleisiu visą gyvenimą.“

Nuotraukose T.Lautneris apsirengęs kostiumu ir priklaupęs ant kelio priešais savo mylimąją. Matyti, kad mergina yra nuoširdžiai nustebusi ir dėl gausybės įspūdžių susiėmusi už veido.

Aktorius pasipiršo priešais židinį, virš kurio neoninėmis spalvomis šviečia jo pavardė. Beje, būtent ši detalė užstrigo T.Lautnerio gerbėjams. Ar tai reiškia, kad jis siūlo savo sužadėtinei pasirinkti jo pavardę? Jei taip, ar pora turės identiškus vardą ir pavardę, tarsi būtų tas pats asmuo?

„TikTok“ vartotoja @grrlbossbabe pasidalijo šiomis mintimis ir kvietė prisiminti 2009-uosius, kuomet T.Lautneris susitikinėjo su atlikėja Taylor Swift. Tuo metu poros sekėjai svarstė, ar šiems susituokus jie turės identiškus vardus.

@grrlbossbabe

at least it seems like she goes by Tay so that makes things easier lmao #taylorlautner #taylorswift #engagementphotoshoot #jacobtwilight #taydome

♬ original sound - Ari

Anot beveik pusę milijono patiktukų surinkusios tiktokerės, šiuo atveju tikimybė dėl vienodų vardų yra didesnė, nes piršlybų nuotraukose tiesiogine to žodžio prasme šviečia pavardė „Lautner“. „Akivaizdu, kad jis turi tipažą“, – sakė mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius